default-image

Νικηφόρο ξεκίνημα για τις Μικτές ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Νικηφόρο ξεκίνημα για τις Μικτές ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο νίκες επί του Λασιθίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων ξεκίνησαν οι Μικτές ΕΠΣΗ σήμερα στο Ατσαλένιο.

Αρχικά η Μικτή Παίδων επικράτησε εύκολα με 5-0 ενώ παιχνίδι θρίλερ έγινε στους Νέους, με το Λασίθι να προηγείται 0-1 και το Ηράκλειο να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Στους Παίδες, το Λασίθι δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση και μετά από δοκάρι του Αμανάκη στα πρώτα λεπτά, το Ηράκλειο προηγήθηκε στο 15' με αυτογκόλ του Ταμπουρατζή. Στο 25' ο Σωμαράκης διπλασίασε τα γκολ της Μικτής Ηρακλείου ενώ με σουτ λίγα λεπτά αργότερα ο Χαλκιαδάκης ανέβασε το σκορ στο 3-0. Με νέο αυτογκόλ του Ταμπουρατζή στο 33' έγινε το 4-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μαμουλάκης.

Στους Νέους το Λασίθι παρουσιάστηκε πολύ μαχητικό απέναντι στο Ηράκλειο, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, χωρίς οι γηπεδούχοι να μπορέσουν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στο 30' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, έχοντας δοκάρι με τον Μουτσάι ενώ στο 34' ακυρώθηκε γκολ του Κεβάνι για το Ηράκλειο. Στο 59' το Λασίθι προηγήθηκε 0-1 με τον Σολάκου να εκμεταλλεύεται την αναταραχή στα καρέ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά και αφού είχαν δοκάρι στο 68' με τον Μαμουλάκη, κατάφεραν στο 86' μετά από φάουλ του Ζηδιανάκη και κεφαλιά του Γκλεζάκου στο δοκάρι, να ισοφαρίσουν 1-1 με κοντινό πλασέ του Τσαμπουράκη. Το Ηράκλειο πίστεψε στην ανατροπή και στο 88' μετά από σέντρα του Τσαμπουράκη, ο Μαμουλάκης έγραψε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, σε μια φάση όπου το Λασίθι διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ…

Την ίδια ώρα, έγιναν και τα παιχνίδια των Μικτών Ρεθύμνου-Χανίων, όπου και εκεί επικράτησαν οι γηπεδούχοι με 6-5 στους Παίδες και με 4-2 στους Νέους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News