Ειδήσεις

Το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Βρέντζο

Στην τελευταία του κατοικία σε κλίμα οδύνης, οδηγήθηκε το απόγευμα, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, Σταύρος Βρέντζος.

Στην τελευταία του κατοικία σε κλίμα οδύνης, οδηγήθηκε το απόγευμα, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, Σταύρος Βρέντζος.

Πλήθος κόσμου συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στις 4 το απόγευμα, όπου τελέστηκε και η νεκρώσιμος ακολουθία, για να τον αποχαιρετήσουν.

Η ταφή του Σταύρου Βρέντζου έγινε στο χωριό που γεννήθηκε, στη Γέννα Μονοφατσίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Βρέντζος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών νικημένος από τον καρκίνο, που τον είχε "χτυπήσει" τους τελευταίους 18 μήνες.

Γιατρός στο επάγγελμα, από το 1974 ήταν ενταγμένος στο ΠΑΣΟΚ και υπηρετούσε επάξια τον δημοκρατικό χώρο.  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΕΝΤΖΟΣ - ΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ

Στ. Αρναουτάκης: Ύστατο χαίρε

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος γιατρού, πρώην βουλευτή Σταύρου Βρέντζου, έδωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που παραβρέθηκε πριν λίγο στην εξόδιο ακολουθία  η οποία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Μηνά.

Σε συλλυπητήρια δήλωση του ο περιφερειάρχης αναφέρει: «Ο Σταύρος Βρέντζος πρόσφερε με ήθος και ανιδιοτέλεια στην επιστήμη, στην Πατρίδα στην κοινωνία. Με δύναμη και θάρρος πάλεψε για τη ζωή μέχρι την τελευταία στιγμή δίνοντας άνιση μάχη με τον θάνατο. Αιωνία του η μνήμη».

Σχόλια