default-image

Δεν ξεχνά την Ξάνθη ο Μανόλης Παπαματθαιάκης!

Ποδόσφαιρο
Δεν ξεχνά την Ξάνθη ο Μανόλης Παπαματθαιάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρασε ωραία στο Ηράκλειο η ομάδα της Ξάνθης. Οι παίκτες της απόλαυσαν τις υπέροχες καφετέριες της πόλης στις βόλτες τους πριν το παιγνίδι, δοκίμασαν τις ξεχωριστές  εγκαταστάσεις του "Βαρδινογιάννειου" αθλητικού κέντρου (από αυτές πήρε κι έφτιαξε τις δικές τους πριν χρόνια ο Πανόπουλος) και τέσταραν την αγωνιστική τους κατάσταση με τον Εργοτέλη.

Εκεί χρειάστηκε να επιστρατεύσουν και "ειδικές δυνάμεις" για να πάρουν τη νίκη (2-4) μετά την αντίδραση της ομάδας του Τάκη Γκώνια που πήγε να κάνει την ολική ανατροπή, φτάνοντας μέχρι την ισοφάριση του 0-2 σε 2-2. Από τις σπέσιαλ στιγμές της παραμονής τους στο Ηράκλειο ήταν η επίσκεψη του προπονητή του Ηροδότου στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει.

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, έχοντας εργαστεί στην Ξάνθη ως προπονητής με τον Νίκο Καραγεωργίου (φωτο), παίζοντας μαζί της και στα προκριματικά του Europa League, είχε συνδεθεί πολύ με πολλά πρόσωπα και το περιβάλλον της ομάδας, όπως τον Γιάννη Παπαδημητρίου ("τα πάντα όλα" της Ξάνθης), τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Μαλαδένη, τον φροντιστή Χουσείν και τους παίκτες που είχε μαζί όπως ο Μπαξεβανίδης, ο Φλίσκας, ο Τριάδης και ο Γκαραβέλης.

Τον Τριάδη μάλιστα που πέτυχε δυο γκολ επί του Εργοτέλη, τον είχαν πάει στην Ξάνθη με τον Καραγωργίου.  Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης  έχει να λέει ότι η Ξάνθη του Πανόπουλου και ο Λεβαδειακός του Κομπότη, ήταν για τον ίδιο σπουδαίο ποδοσφαιρικό σχολείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News