default-image

Με κατάθεση μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη του Προφήτη Ηλία

Κρήτη
Με κατάθεση μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη του Προφήτη Ηλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την κατάθεση μαρτύρων του κατηγορητηρίου συνεχίζεται την Πέμπτη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η δίκη - σε δεύτερο βαθμό - για το διπλό μακελειό που είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2012 στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου.

Η πολύκροτη δίκη συνεχίζεται μετά από τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας: Στην προηγούμενη συνεδρίαση, είχαν καταθέσει - μεταξύ άλλων - η μικρή κόρη του αδικοχαμένου Μανόλη Σταυρουλάκη, ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου καθόταν ο άτυχος 64χρονος που έχασε τη ζωή του, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Τεμένους Ηρακλείου, Λάμπρος Περβολαράκης.  

Εξάλλου, από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έχουν ήδη εξεταστεί  ο πατέρας του Πρίαμου Ξυδάκη, Γιάννης, η χήρα του 34χρονου γυμναστή, αλλά και η πρώτη κόρη του Μανόλη Σταυρουλάκη.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι δύο αδέλφια: Ένας 57χρονος κρεοπώλης που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης συν οκτώ ετών για την ανθρωποκτονία των δύο συγχωριανών του κι ο νεαρότερος αδερφός του, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 14 ετών (με αναστολή) για απόπειρα ανθρωποκτονίας του Γιάννη Ξυδάκη.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News