default-image

Έβγαλε αντίδραση, αλλά ηττήθηκε ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Έβγαλε αντίδραση, αλλά ηττήθηκε ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα γνώρισε ο Εργοτέλης σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο από την Ξάνθη με 2-4, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια έβγαλε… αντίδραση στο παιχνίδι, καθώς παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Οι ακρίτες όμως κατάφεραν να βρουν εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα και να φτάσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα (2-4), που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

Στο 21' οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Τριάδη, έπειτα από μπαλιά του Λουσέρο και λανθασμένη «έξοδο» από τον Κατσιμήτρο. Στο 28' ο Τριάδης και πάλι μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη και πλάσαρε σωστά για το 0-2.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κάποιο γκολ στο πρώτο 45λεπτο, καθώς ο Ιατρούδης είχε εξαιρετική ευκαιρία με την κεφαλιά του να φεύγει άουτ, ενώ ο Έφορντ με σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Εργοτέλης συνέχισε με καλό ρυθμό στην επανάληψη και στο 50' μείωσε σε 1-2 με σκόρερ τον Έφορντ, που πλάσαρε ιδανικά τον Γκαραβέλη. Δύο λεπτά αργότερα σε νέα γρήγορη αντεπίθεση ο τερματοφύλακας της Ξάνθης ανέτρεψε τον Ροβίθη μέσα στην περιοχή και σωστά ο διαιτητής Κυρίτσης υπέδειξε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ροβίθης για το 2-2.

Παρά την υπεροχή των γηπεδούχων, η Ξάνθη κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκε εκ νέου στο 64' με τον Κίκε να χρίζεται σκόρερ, ενώ λίγο αργότερα ο Γέντρισεκ σημείωσε το 2-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Λαμπάκης (75' λ.τ. Κούιπερς), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Βογιατζής, Αγγελόπουλος, Μπουτσάκης (72' Μπούζας), Ιατρούδης, Έφορντ (67' Σταματάκος).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ρόκε, Μελιόπουλος (68' Μεχία), Τριάδης, Ορφανίδης, Κάστρο (61' Γιέντριτσεκ), Σιλά, Λουσέρο (54' Κίκε), Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News