default-image

Η Κέιτ επέλεξε πανεπιστήμιο για να "τυλίξει" τον Γουίλιαμ

Life
Η Κέιτ επέλεξε πανεπιστήμιο για να "τυλίξει" τον Γουίλιαμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκηπας Γουίλιαμ δεν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πανεπιστήμιο St Andrews, αλλά νωρίτερα. Και αυτό αλλάζει τα πάντα στον θρύλο της σχέσης τους, γράφει ένα νέο βιβλίο.

Ο μύθος μια τόσο ωραίας συνάντησης, και τυχαίας, στους διαδρόμους του πανεπιστημίου, ανάμεσα σε μια όμορφη φοιτήτρια και τον συμφοιτητή της, μελλοντικό βασιλιά, πόσο αληθινός είναι; Σύμφωνα με το νέο βιβλίο της διάσημης δημοσιογράφου για τα θέματα των γαλαζοαίματων (royal watcher) Katie Nicholl, η ιστορία της Κέιτ και του Γουίλιαμ δεν ξεκίνησε στα θρανία του St Andrews.

Η επίσημη βασιλική ιστορία λέει ότι η νεαρή Κέιτ Μίντλετον είχε συναντήσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2001, στα μαθήματα Ιστορίας Τέχνης που έπαιρναν και οι δύο στο πανεπιστήμιο της Σκωτίας. Στην αρχή έγιναν φίλοι, μετά συγκάτοικοι και στο τέλος κάτι παραπάνω... Ο Γουίλιαμ, λέει η βασιλική ιστορία, «φλάσαρε» για την όμορφη Κέιτ, η οποία υπήρξε και μοντέλο μιας βραδιάς, σε ένα ντεφιλέ που είχε διοργανωθεί για φιλανθρωπικούς λόγους.

Η δημοσιογράφος Katie Nicholl αποκαλύπτει στο βιβλίο της (έχοντας μιλήσει, όπως λέει, με άτομα από το περιβάλλον της Κέιτ) ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι:

«Μίλησα με κάποιους φίλους πολύ κοντά στην Κέιτ εκείνη την περίοδο, από το λύκειο Marlborough, οι οποίοι μου είπαν ότι τον συνάντησε πριν έρθει στο πανεπιστήμιο St Andrews, μέσω φίλων που γνώριζαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι». Και συνέχισε η δημοσιογράφος: «Συναντήθηκαν πριν από το πανεπιστήμιο και αυτό, για μένα, αλλάζει τα πάντα».

Η έμπειρη ρεπόρτερ αναφέρει ότι η Κέιτ Μίντλετον άλλαξε το πανεπιστήμιό της, περνώντας από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στο St Andrews, την τελευταία στιγμή, έχοντας ακούσει ότι εκεί θα πάει ο Γουίλιαμ. Οι κακές γλώσσες λένε εδώ και καιρό ότι η Κέιτ ή ίσως η μητέρα της, Κάρολ Μίντλετον, είχαν συνειδητά επιλέξει το  St Andrews, γνωρίζοντας ότι ο πρίγκιπας θα εγγραφόταν εκεί.

Αυτή η πληροφορία, είτε ισχύει είτε όχι, θα τροφοδοτήσει πάλι τις φήμες για τις περιβόητες αδελφές Μίντλετον, την Κέιτ και την Πίπα. Οι Βρετανοί τις αποκαλούν «wisteria sisters» (οι «αδελφές γλυσίνες», όπως το αναρριχώμενο φυτό...) και λένε ότι ο εγκέφαλος από πίσω είναι η μητέρα τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News