default-image

Η Ζουγανέλη στο θέατρο με τον Κρητικό σύντροφό της (photo)

Life
Η Ζουγανέλη στο θέατρο με τον Κρητικό σύντροφό της (photo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται να πλέει η δημοφιλής τραγουδίστρια, παρέα με το γοητευτικό Ηρακλειώτη σύντροφό της, Γιάννη Αθητάκη, που πήγαν μαζί στο θέατρο.

Διακριτικοί αλλά πολύ ερωτευμένοι είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Αθητάκης. Το ζευγάρι μετρά σχεδόν δύο χρόνια σχέσης και απολαμβάνει την ευτυχία του μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς ωστόσο να κρύβονται. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοινές διακοπές ή βραδινές εξορμήσεις. Ο σύντροφος της τραγουδίστριας έχει ιδιαίτερα καλή σχέση και με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη.

Προχτές το βράδυ, η Ελεωνόρα και ο Γιάννης βρέθηκαν στο Θέατρο Θησείον όπου απόλαυσαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Πατέρας του Άμλετ». Οι δυο τους, μετά το τέλος του δραματικού μονολόγου που παρουσιάζεται αυστηρά για 20 μόνο παραστάσεις, είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν τους συντελεστές του έργου.

Ο Πατέρας του Άμλετ είναι το πρώτο θεατρικό έργο του Μάνου Ελευθερίου. Είναι η αναμέτρηση με τον θάνατο, με αυτά που έγιναν, ο απολογισμός μιας ζωής.

Ο Μάνος Ελευθερίου και ο Θοδωρής Γκόνης επιχειρούν να μπουν στο μυαλό και την ψυχή ενός μεγάλου δραματικού ήρωα λίγο πριν το τέλος του. Εργαλείο τους; Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος γίνεται η φωνή του επιβλητικού και μελαγχολικού πατέρα του Άμλετ και μας μεταφέρει στον κόσμο του, για να μας θυμίσει πως ο Άμλετ είμαστε εμείς.

Πηγή: tlife.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News