default-image

Εσπευσμένα Αθήνα η 20χρονη που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Κρήτη
Εσπευσμένα Αθήνα η 20χρονη που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε η 20χρονη κοπέλα η οποία ακρωτηριάστηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Γιόφυρο. Λίγο μετά τις 9 το πρωί κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή της πιθανότατα στο ΚΑΤ Αθηνών.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη με C-27από το Βενιζέλειο στο αεροδρόμιο και από εκεί στην Αθήνα.

Θα γίνει προσπάθεια να σωθεί το χέρι

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου κ.Μοσχοβάκη που μίλησε στο neakriti.gr «δεν υπήρχε δυνατότητα για προσπάθεια επανασυγκόλλησης του χεριού στο νοσοκομείο και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά στην Αθήνα όπου θα γίνει η ανάλογη επέμβαση».

Η αγωνία για την έκβαση της επέμβασης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, κορυφώνεται.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΓΙΟΦΥΡΟ

Το σοκαριστικό τροχαίο και ο ακρωτηριασμός

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο στο οποίο εναπλάκησαν οι τρεις επιβάτες που επέβαιναν σε μια μηχανή η οποία σύμφωνα με  πληροφορίες κινούνταν από Γάζι προς Ηράκλειο - στο ύψος της αερογέφυρας του Γιόφυρου- είχε ως αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό μίας νεαρής γυναίκας που ακρωτηριάστηκε στο χέρι, από το βραχιόνιο οστό και κάτω, δηλαδή από τον αγκώνα.  Στο νοσοκομείο μετέβησαν άλλα δύο άτομα, πρόκειται για δύο άνδρες, 21 και ο 33χρονος οδηγός , οι οποίοι βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Αγωνιώδης ήταν η προσπάθεια των πληρωμάτων δύο ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, καθώς και γιατρού, για την άμεση μεταφορά των τραυματιών αρχικά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Στην συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στην Αθήνα.

Δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι και αυτή την ώρα τα αίτια του τροχαίου που σημειώθηκε στις 05.30 το πρωί.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη- Μαρία Ελένη Νικηφόρου- Φιλία Σαριδάκη

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News