default-image

Στην Κρήτη η παγκόσμια πρώτη του νέου μοντέλου Porsche -pics

Κρήτη
Στην Κρήτη η παγκόσμια πρώτη του νέου μοντέλου Porsche -pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλέβει τα βλέμματα και κερδίζει - αν μη τι άλλο τις εντυπώσεις - το νέο μοντέλο της Porsche Cayenne, το οποίο κάνει την πρώτη του παγκόσμια… εμφάνιση στην Ανατολική Κρήτη με αφετηρία τη Σητεία Λασιθίου , ακολούθως τον Άγιο Νικόλαο ενώ τη σκυτάλη στη συνέχεια λαμβάνουν οι βόλτες στους δρόμους της Ελούντας, αλλά και σε άλλες περιοχές του νομού Λασιθίου.  

Η παρουσίαση της Porsche Cayenne, που ξεκίνησε τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, προσελκύει κάθε δύο μέρες δημοσιογράφους απ' όλο τον κόσμο που έρχονται να… κάνουν το ρεπορτάζ τους, αλλά και test drive στον Άγιο Νικόλαο.

Πριν μεταφερθούν στον Άγιο Νικόλαο για την επίσημη επίδειξη,  οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, με το που αφιχθούν στο αεροδρόμιο της Σητείας, μεταβαίνουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στο αεροδρόμιο όπου και γίνεται η πρώτη παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών των Porsche Cayenne.

Συνολικά, στην επίδειξη που γίνεται σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης του Αγίου Νικολάου, υπάρχουν 18 αυτοκίνητα αυτού του μοντέλου, και διαθέσιμα για οδήγηση.

Την Τετάρτη αποχωρούν  κυρίως Καναδοί και Αυστραλοί ρεπόρτερ, με τα 18 μοντέλα της Porsche Cayenne να υποδέχονται τη νέα «φουρνιά» που θα μείνει κι αυτή άφωνη από τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα.

Η επίδειξη θα διαρκέσει έως το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Τζαβολάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News