default-image

Μήνυμα ενότητας Γ. Καμίνη από την Κρήτη

Κρήτη
Μήνυμα ενότητας Γ. Καμίνη από την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα ενότητας της κεντροαριστεράς έστειλε σήμερα κατά την πρώτη μέρα της περιοδείας του στην Κρήτη ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς παράταξης Γιώργος Καμίνης. Το πρωί ο κ. Καμίνης είχε σειρά συναντήσεων στο Ρέθυμνο ενώ το απόγευμα έφτασε στα Χανιά όπου σε συνάντηση του με τον δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα, τόνισε την ανάγκη αποκατάστασης της αλήθειας και ανάκτησης της εμπιστοσύνης του κόσμου.

Για την ανάγκη ενότητας του κατακερματισμένου όπως είπε χώρου της κεντροαριστεράς  ώστε να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει στο πολιτικό στερέωμα, μίλησε κ. Καμίνης . «Πρέπει να αποκαταστήσουμε την πολιτική στη θέση που της αξίζει. Δηλαδή πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για αρχές και αξίες και προπάντων να τις εφαρμόσουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι οι νέοι απομακρύνθηκαν από την πολιτική. Απογοητεύτηκαν και υπάρχει κι αυτό το ένστικτο, που τους λέει ότι πάρα πολύ συχνά οι πολιτικοί έδρασαν υπολογίζοντας περισσότερο το προσωπικό τους συμφέρον παρά το κοινό συμφέρον. Είναι το πρώτο που πρέπει να αποκαταστήσουμε και μετά και την ενότητα στη χώρα η οποία είναι όχι μόνο απογοητευμένη, όχι μόνο γονατισμένη από την κρίση, αλλά μια χώρα συχνά διαιρεμένη . Η παράταξη μας έχει το ιστορικό καθήκον να ενώσει και πάλι την χώρα» δήλωσε ο κ. Γιώργος Καμίνης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς αναφέρθηκε στη φυγή των νέων στο εξωτερικό επισημαίνοντας ότι επείγει η δημιουργία κινήτρων για την επιστροφή τους.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του στα Χανιά ήταν το δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα στον οποίο μετέφερε τους προβληματισμούς του και το όραμα του. «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ θετική η παρουσία του σε ένα άλλο πεδίο, αυτό της κεντρικής πολιτικής σκηνής με την επιλογή του να είναι υποψήφιος στην κεντροαριστερά διότι είναι σίγουρο ότι η εμπλοκή του Γιώργου Καμίνη σε όλη αυτή τη διαδικασία θα είναι κάτι πάρα πολύ ωφέλιμο» είπε ο κ. Βάμβουκας.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του για την προεδρία της Κεντροαριστεράς ο Γιώργος Καμίνης είπε ότι τα μηνύματα που δέχεται είναι ενθαρρυντικά. Ο δήμαρχος Αθηναίων μετά τα Χανιά και το Ρέθυμνο όπου συναντήθηκε με τους αντιπεριφερειάρχες, με δημάρχους και φίλους της παράταξης θα συνεχίσει αύριο την περιοδεία του στην Κρήτη με επισκέψεις στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News