default-image

Έλαβαν δέμα με κεριά που «έκρυβαν»… ναρκωτικά! (photos)

Κρήτη
Έλαβαν δέμα με κεριά που «έκρυβαν»… ναρκωτικά! (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε… διακοσμητικά κεριά βρήκαν τα ναρκωτικά ένας άνδρας και μία γυναίκα στο Ηράκλειο, που όπως φαίνεται είχαν… μεγάλη φαντασία!

Συγκεκριμένα και όπως αποδεικνύουν και οι σχετικές φωτογραφίες, το ζευγάρι, σήμερα το πρωί παρέλαβε ένα - κατά τα άλλα - «αθώο» δέμα, από μεταφορική εταιρεία. Ανοίγοντας το δέμα, κάποιος θα έβλεπε μόνο διακοσμητικά κεριά, όμως η αστυνομία αντιλήφθηκε ότι τα κεριά έκρυβαν… «λαβράκι», καθώς μέσα στα κεριά οι δράστες είχαν κρύψει πολύ καλά, αυτοσχέδιες συσκευασίες, με σχεδόν 250 γραμμάρια ηρωίνης.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ηλικίας 33 και 37 ετών (αντίστοιχα), οι οποίοι συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στο Ηράκλειο, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ακινητοποιήθηκαν η 37χρονη και ο 33χρονος, κατά το χρόνο που η 37χρονη παραλάμβανε από μεταφορική εταιρεία δέμα, ενώ από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω δέμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διακοσμητικά κεριά στο εσωτερικό των οποίων οι δράστες είχαν αποκρύψει επιμελώς, σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικά 248,50 γραμμάρια ηρωίνης.

Ακολούθησε έρευνα, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 33χρονου και στην κοινή οικία των δύο ημεδαπών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 14 δισκία, χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρία κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι  συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News