default-image

Κρητικοί γιατροί έδωσαν «ζωή» στα Κύθηρα

Κρήτη
Κρητικοί γιατροί έδωσαν «ζωή» στα Κύθηρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ομάδα των «Γιατρών του Αιγαίου - ΠΑΓΝΗ» ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Κυθήρων για τη συμβολή τους στη δουλειά του νοσοκομείου.

Για δύο ημέρες, από τις 5 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, η ομάδα «Γιατρών του Αιγαίου - ΠΑΓΝΗ», βρέθηκε στα Κύθηρα και πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό ιατρικών εξετάσεων, σε ειδικότητες που δεν υπάρχουν στο νοσοκομείο του μικρού νησιού.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ευχαριστήρια ανακοίνωση, κατά τη φετινή τους επίσκεψη οι Κρητικοί γιατροί υπερβάλλαν εαυτούς, καθώς ταλαιπωρήθηκαν ταξιδεύοντας προς τα Κύθηρα, λόγω της προσωρινής διακοπής της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κρήτης - Κυθήρων.

Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου - Κ.Υ. Κυθήρων, κ. Δημήτριος Μοιρασγεντής, αναγράφεται χαρακτηριστικά:

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλα τα μέλη της ομάδας «Γιατροί του Αιγαίου-ΠΑΓΝΗ» για την ανιδιοτελή προφορά του στους κατοίκους των Κυθήρων, και ιδιαιτέρως τον επικεφαλής, Παιδο-ορθοπεδικό, κ Βεληβασάκης Εμμανουήλ, χάρη στην επιμονή και το όραμα του οποίου, πραγματοποιήθηκε η φετινή επίσκεψη.

Προσωπικά, θα ήθελα να μου επιτραπεί, να εκφράσω την τιμή που νιώθω κατέχοντας τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κυθήρων, διότι μέσω αυτής, παρά από υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με σημαντικούς επιστήμονες και σπουδαίους ανθρώπους.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News