default-image

Βίντεο ντοκουμέντο: Η δολοφονική επίθεση σε 24Media & Έθνος

Ελλάδα
Βίντεο ντοκουμέντο: Η δολοφονική επίθεση σε 24Media & Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Κρατικής Ασφάλειας για να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της τραμπουκικής επίθεσης σε βάρος των εγκαταστάσεων της 24Media και του Έθνους επί της Λ. Συγγρού, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Οι δράστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Μένιο Σακελλαρόπουλο και προκάλεσαν φθορές τόσο στις τζαμαρίες με πέτρες και μπογιές όσο και με λοστούς ενώ επιχείρησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό προκαλώντας επίσης φθορές. Από το μένος τους δεν γλίτωσαν ούτε ένα αυτοκίνητο και σταθμευμένες μοτοσικλέτες εργαζομένων έξω από τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Από την Ασφάλεια αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό όχι μόνο από το σημείο όπου οι δράστες πλέον φορούν κουκούλες και κράνη αλλά απ' όλη τη διαδρομή της μοτοπορείας που ξεκίνησε όπως φαίνεται κάπου από την περιοχή της Ηλιούπολης, σταμάτησε στη λεωφόρο Συγγρού και κατέληξε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μέσω αυτών των υλικών, σύμφωνα με το news247  και με την πεποίθηση ότι δεν είχαν όλοι οι δράστες καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους καθ' όλη τη διάρκεια της μοτοπορείας, οι αστυνομικοί θα κάνουν την αντιστοιχία προσώπων και εικόνων κατά την στιγμή της επίθεσης και έτσι θα προκύψουν ενδεχομένως οι δράστες, κάτι το οποίο θεωρούν ότι θα καταστεί εφικτό και μάλιστα σύντομα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News