default-image

Έφυγε ο Μανόλης Μανουράς μετά από... μεγάλη μάχη

Κρήτη
Έφυγε ο Μανόλης Μανουράς μετά από... μεγάλη μάχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και των Ανωγείων η είδηση του θανάτου του Μανόλη Μανουρά που έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος, με καταγωγή τα Ανώγεια, αν και ταλαιπωρούνταν για παραπάνω από 7 χρόνια με την επάρατη νόσο δεν το έβαλε ποτέ κάτω μέχρι και την τελευταία στιγμή,  ενώ το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε επιδεινωθεί.

Αν και ορφανός από μητέρα στα έξι  του έλαβε και έδωσε πολλή αγάπη στη ζωή του. Πάντα γενναίος και χαμογελαστός, με απίστευτη δύναμη και ισχυρή δόση χιούμορ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, για τον οποίο οι λέξεις "ήθος" και "καλοσύνη" τον χαρακτήριζαν απόλυτα, ήταν ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός και όλοι όσοι τον γνώριζαν απολάμβαναν την παρέα του.

Βαρύς ο πόνος για τη σύζυγο, το γιο του, το οικογενειακό του περιβάλλον, τους φίλους τους και τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου.

Το τελευταίο αντίο στον 64χρονο Μανόλη Μανουρά είπαν το απόγευμα της Δευτέρας στην εκκλησία του Αγίου Τίτου, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία. Στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροταφείο Γαζίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News