default-image

Χωρίς νερό επί έξι ημέρες οι Μεσαμπελιές

Κρήτη
Χωρίς νερό επί έξι ημέρες οι Μεσαμπελιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίστευαν πως μετά το μαρτύριο που έζησε το Ηράκλειο μετά τα σοβαρά προβλήματα που παρατηρήθηκαν περί τα τέλη Ιουνίου αλλά και τον Ιούλιο με πολυήμερες διακοπές νερού, δε θα σημειωθεί εκ νέου άλλο ένα μαρτύριο της σταγόνας. Όμως συνέβη και πάλι... Αυτή τη φορά κάτοικοι στις Μεσαμπελιές, έχουν πει το νερό νεράκι έξι ημέρες τώρα…

Είναι όπως λένε η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που σημειώνεται διακοπή στην υδροδότηση σε οδούς όπως η Τελχινών, η Τεγέας, η Εθνομαρτύρων αλλά και η Ηγουμενίτσας, κατηγορώντας τη διοίκηση της ΔΕΥΑΗ για εμπαιγμό, αφού μία εβδομάδα πριν όπως λένε οι κάτοικοι , ο πρόεδρος της υπηρεσίας διαβεβαίωνε για άμβλυνση του φαινομένου στο εξής.

Μήνυμα προς όλους τους κατοίκους στέλνε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιάννης Ρασούλης, πως το νερό δεν είναι ηλεκτρικό ρεύμα, εννοώντας πως από τη στιγμή που θα επιδιορθωθεί ένας σπασμένος αγωγός χρειάζονται ώρες, ενδεχομένως και μέρες για να επανέλθει η ροή σε φυσιολογικά επίπεδα. Τόνισε δε, πως δεν σημειώθηκε καμία διακοπή παρά μονάχα επισκευές σε αγωγούς της περιοχής.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News