Ειδήσεις

Ο «7ος όροφος» έρχεται στην ΚΡΗΤΗ TV

Μία ταινία για τα μάτια σας και μόνο, στην ΚΡΗΤΗ TV απόψε Κυριακή στις 10.30 το βράδυ.

Ο λόγος για την ταινία «7ος όροφος», ένα θρίλερ μυστηρίου που θα σας καθηλώσει μπροστά στην τηλεόραση.

Η υπόθεση

Ο Mammy Sebastian είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος του Buenos Aires που δουλεύει σε μια σημαντική υπόθεση. Ενώ έχει πάρει διαζύγιο από την Delia διατηρεί στενή σχέση με τα δύο του παιδιά, Luca και Luna.

Η Delia θέλει να μετακομίσει στην Ισπανία όπου ζει ο πατέρας της και ζητά πλήρη κηδεμονία για τα παιδιά, ο Sebastian όμως διστάζει. Αναλαμβάνει σε μια από τις επισκέψεις του στο διαμέρισμά της Delia και των παιδιών στον έβδομο όροφο ενός νεοκλασικού κτιρίου στο κέντρο της πόλης να τα πάει εκείνος σχολείο γιατί η μητέρα τους πρέπει να φύγει νωρίτερα. Ο ίδιος κατεβαίνει με το ασανσέρ, ενώ τα παιδιά συνεχίζουν το παιχνίδι τους κατεβαίνοντας με τις σκάλες. Όταν εκείνος φτάνει στο ισόγειο, αντιλαμβάνεται πως τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί.

Ο Sebastian ενώ πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο, ξεκινά την έρευνά του με αυξανόμενη αγωνία για τα παιδιά του μαζί με τον θυρωρό κι έναν αστυνομικό ένοικο της πολυκατοικίας, τον Rosales, που τον βοηθούν. Κι ενώ η γυναίκα του επιστρέφει, ο ίδιος δέχεται ένα τηλεφώνημα όπου του ζητούν να συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα σε δύο μόλις ώρες ως λύτρα για τα παιδιά του.

Και τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

Σκηνοθεσία: Patxi Amezcua

Πρωταγωνιστούν: Ricardo Darin, Belen Rueda, Abel Dolz Doval

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια