default-image

Μη χάσετε αγαπημένες ξένες σειρές, μόνο στην ΚΡΗΤΗ TV -video

Κρήτη
Μη χάσετε αγαπημένες ξένες σειρές, μόνο στην ΚΡΗΤΗ TV -video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H ΚΡΗΤΗ TV υποδέχεται δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού και των κριτικών, χάρη στην καινοτομία της παραγωγής και των πρωτότυπων σεναρίων τους.

Ο λόγος για το «Prison Break» και το Βreaking Bad, που θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, αντίστοιχα.

Prison Break - 5 Seasons: Κάθε Πέμπτη στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ TV

(90 επεισόδια των 42 λεπτών)

Αμερικάνικη τηλεοπτική δραματική σειρά, του Paul Scheuring, που μεταδόθηκε από δίκτυο Fox για 4 σεζόν από το 2005 μέχρι το 2009 και μια 5η το 2017.

Η σειρά αφορά δυο αδελφούς, ένας εκ των οποίων έχει καταδικαστεί σε θάνατο για έγκλημα που δεν έχει διαπράξει  και τον άλλο να καταστρώνει ένα σχέδιο να βοηθήσει τον αδελφό του να αποδράσει από την φυλακή και να καθαρίσει το όνομα του.

Την παραγωγή του Prison Brake είχη ηγ 20th Century Fox Television .

Η επιτυχία της σειράς έχει εμπνεύσει μικρά videos για mobile phones, διάφορα επίσημα links στο internet και ακόμα video game.

Δείτε το trailer:

Βreaking Bad - 5 Seasons: Κάθε Παρασκευή στις 00:00

(62 επεισόδια των 50 λεπτών)

Αμερικάνικη τηλεοπτική δραματική σειρά δράσης του Vince Gilligan, που μεταδόθηκε από το δίκτυο AMC για 5 σεζόν από το 2008 μέχρι το 2013.

Η σειρά έχει σαν θέμα την ιστορία του  Walter White, ενός αγωνιζόμενου καθηγητή Χημείας Λυκείου που έχει διαγνωστεί με καρκίνο  στους πνεύμονες. Μαζί με τον πρώην μαθητή του Jesse Pinkman, o White παίρνει το δρόμο της παρανομίας παρασκευάζοντας και πουλώντας κρυσταλλική μεταμφεταμίνη για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας του πριν πεθάνει και παράλληλα πλοηγείται στους κινδύνους της εγκληματικότητας.

Η σειρά Breaking Bad θεωρείται ευρέως ως μια από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών έχοντας αποσπάσει πάρα πολλά βραβεία με βασικότερο τις περισσότερες κριτικές στο βιβλίο Guinners.

Δείτε το trailer:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News