Ειδήσεις

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων για "Ψηλή Κουβέντα"

Άρχισε το ταξίδι προς τον ουρανό για την "Ψηλή Κουβέντα", εφόσον έγινε το πρώτο επίσημο γύρισμα με καλεσμένο τον τραγουδιστή Μιχάλη Σαμιώτη

Άρχισε το ταξίδι προς τον ουρανό για την ομάδα της "Ψηλής Κουβέντας", εφόσον έγινε το πρώτο επίσημο γύρισμα με καλεσμένο τον τραγουδιστή Μιχάλη Σαμιώτη "Uncle Sam".

Το πρωτοφανές κλίμα με πάνω από 20 άτομα για κοινό και παρουσιαστή με καλεσμένο να σπάνε το κλασικό μοτίβο συνέντευξης, δίνει στην  ΚΡΗΤΗ   TV προβάδισμα στο στοίχημα που έχει βάλει για την Ψηλή Κουβέντα να αναδειχτεί μια από τις κορυφαίες ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης.

Τα γυρίσματα έγιναν σε studio της ΚΡΗΤΗ TV και στη διάρκεια της εκπομπής όπου και πρωταγωνίστησαν οι ατάκες και το χιούμρο όλοι έδωσαν  τον καλύτερο τους εαυτό, αποτέλεσμα άλλωστε που θα φανεί και στην προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Η "Ψηλή Κουβέντα" είναι μια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα με τη μορφή συνεντεύξεων. Σκοπό έχει να αναδείξει την προσωπικότητα του κάθε καλεσμένου παντρεύοντας την τηλεοπτική και καθημερινή εκδοχή της.

Μέσα από τη συνεχή διακύμανση της σοβαρής και αστείας έκβασής της καθώς επίσης την παρουσία και αλληλεπίδραση του live κοινού της, κεντρίζει το ενδιαφέρον του σημερινού τηλεθεατή.

Από την επόμενη Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23:30 το βράδυ.

Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Γιώργος Σαπουντζάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια