default-image

Πατήσια: Τι λέει παπάς & ΕΛ.ΑΣ για νεκρή στο νεκροταφείο vid

Ελλάδα
Πατήσια: Τι λέει παπάς & ΕΛ.ΑΣ για νεκρή στο νεκροταφείο vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άκρη του νήματος στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια, προσπαθεί να βρει η ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία για την ώρα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας της νεαρής γυναίκας ζητά από την εφορία όπου εργαζόταν η κόρη του να δώσει στη δημοσιότητα τις υποθέσεις που χειριζόταν, θεωρώντας πως εκεί κρύβεται η ταυτότητα του δολοφόνου.

Ιερέας: Στο νεκροταφείο βρίσκονταν 4-5 άτομα

O ιερέας από το νεκροταφείο μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε πως την ώρα της δολοφονίας, γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, στο νεκροταφείο βρίσκονταν 4-5 άτομα, όλα μακριά από το σημείο του εγκλήματος.

Δεν υπάρχει ένδειξη ότι η δολοφονία σχετίζεται με το ΣΔΟΕ, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

«Έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ». Αυτό αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στα Άνω Πατήσια.

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας», πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η 32χρονη έχει δεχθεί τρεις ή τέσσερις μαχαιριές, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται σήμερα, αναμένεται να «ρίξει φως» στην υπόθεση. Όπως φαίνεται, η γυναίκα, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δράστη, αλλά εκείνος την πρόλαβε και τη μαχαίρωσε πάλι. Σημειώνεται ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β' Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού της προσώπου.

Πατέρας 32χρονης: Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», δήλωσε σήμερα ο πατέρας της 32χρονης που το απόγευμα της Τετάρτης δολοφονήθηκε μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «πληρωμένο δολοφόνο».

«Η κοπέλα δούλευε στο ΣΔΟΕ. Πρέπει να βγει το ΣΔΟΕ σήμερα να πει τι υποθέσεις είχε στα χέρια της. Από εκεί ξεκινάει. Δεν μπορώ να φανταστώ εγώ ότι εδώ, στο πιο κεντρικό σημείο, 5:30 το απόγευμα βρέθηκε άνθρωπος και σκότωσε το παιδί, μέρα μεσημέρι», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ σημείωσε ότι το έγκλημα έγινε σε «πολύ κεντρικό σημείο», δίπλα στο οποίο είναι βενζινάδικο ανοιχτό όλο το 24ωρο και η λεωφόρος Ηρακλείου.

«Αυτός ήταν πληρωμένος δολοφόνος για να σκοτώσει το παιδί. Και πισώπλατα το σκότωσε το παιδί, όχι στα ίσια», τόνισε, και απείλησε ότι θα σκοτώσει τον δολοφόνο. «Το ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του παιδιού μου ότι όποιος και να είναι θα τον σκοτώσω», ξέσπασε ο πατέρας της 32χρονης. Συνεχίζοντας, είπε ότι ακόμα κι αν δεν πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο, την ευθύνη έχει το κράτος, καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες.

Η 32χρονη τον τελευταίο μήνα πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο επειδή πέθανε κάποιος φίλος της. Μάλιστα, σε εκτίμηση που διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ότι κάποιοι παρακολουθούσαν την κίνηση αυτή, ο πατέρας τής άτυχης γυναίκας απάντησε «ασφαλώς».

Για το θύμα μίλησε στην εκπομπή και η διευθύντρια της Α' ΔΟΥ Πειραιά Α. Γερακούδη, κάνοντας λόγο για μία από τις «συναδέλφους που θέλεις να υπηρετήσεις μαζί τους». Διευκρίνισε ότι η κοπέλα εργαζόταν στο τμήμα των ελέγχων, αλλά αρνήθηκε να υποστηρίξει ή να διαψεύσει τις καταγγελίες του πατέρα της, σημειώνοντας ότι αυτά είναι θέματα των Αρχών.

Οι τελευταίες στιγμές  της 32χρονης Δώρας

Τις τελευταίες στιγμές της 32χρονης Δώρας, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, περιέγραψε ο εφημέριος πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικές κάμερες.

«Όταν πήγα εγώ εκεί, της λέω "Θοδώρα τι κάνεις;", ανέφερνε και ξεψυχούσε εκείνη την ώρα», είπε ο ιερέας αναφερόμενος στη στιγμή που είδε την 32χρονη.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, την άτυχη γυναίκα άκουσε αρχικά ένας άντρας να φωνάζει «βοήθεια» και την είδε να τρέχει. Όταν την πλησίασε, πήγε να την πιάσει για να τη βοηθήσει αλλά εκείνη έπεσε κάτω. «Εκεί που έπεσε, εκεί ξεψύχησε», δήλωσε ο πατήρ Θεόδωρος. «Το μόνο που είπε ήταν "βοήθεια"», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ιερέα, από το σημείο που ο δολοφόνος μαχαίρωσε την 32χρονη μέχρι το σημείο που τελικά έπεσε και άφησε την τελευταία της πνοή, υπήρχαν σταγόνες αίματος ανά δύο μέτρα.

iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News