default-image

Αστυνομικοί δείχνουν την αγάπη τους στο Χαμόγελο του Παιδιού

Κρήτη
Αστυνομικοί δείχνουν την αγάπη τους στο Χαμόγελο του Παιδιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κοινωνικό πρόσωπο της με παροχή βοήθειας στο Χαμόγελο του Παιδιού, δείχνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης.

Το πρωί ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Γιώργο Λιμπινάκη, τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου Αδάμ Παραδεισανό και αστυνομικούς υπαλλήλους, βρέθηκαν στο παράρτημα Χανίων του Χαμόγελου του Παιδιού στην οδό Μαργουνίου, όπου προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως είπε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης «με την ευκαιρία της εορτής του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου, οι αστυνομικοί των Αστυνομικών Διευθύνσεων Χανίων και Ρεθύμνου, συγκέντρωσαν προϊόντα μακράς διαρκείας και τα προσέφεραν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η Αστυνομία, πέρα από την πάταξη της εγκληματικότητας, δείχνει με κάθε ευκαιρία και το κοινωνικό της πρόσωπο, με διάφορες πράξεις στην κοινωνία του νησιού».

Το Χαμόγελο του Παιδιού στηρίζει μέσω παροχής τροφίμων και άλλων ειδών περισσότερες από διακόσιες σαράντα οικογένειες στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου ενώ ταυτόχρονα ενισχύει ψυχολογικά παιδιά και μέλη οικογενειών που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Σύμφωνα με τα στελέχη του Οργανισμού από τα Χανιά, «αυτή τη στιγμή εξασφαλίζονται βασικά είδη, για τουλάχιστον πεντακόσια παιδιά στη Δυτική Κρήτη». Η ψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού Ειρήνη Μαρκουλάκη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους αστυνομικούς υπαλλήλους της Κρήτης.

«Αυτή η προσφορά τροφίμων στον οργανισμό μας δίνει μεγάλη χαρά γιατί θα καταφέρουμε να γεμίσουμε ξανά τα ράφια μας και θα μπορέσουν κάποια παιδιά να έχουν κάτι περισσότερο στο τραπέζι τους. Γάλα, μακαρόνια, μπισκότα, κρουασάν, οτιδήποτε μπορεί κανείς να προσφέρει, για μας είναι σημαντικό και θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους που δείχνουν την ανθρωπιά τους» είπε η κ. Μαρκουλάκη.

Η ίδια αναφερόμενη στη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, υπογράμμισε ότι «οι Αστυνομικές Διευθύνσεις ανά την Ελλάδα, είναι πάντα δίπλα στον οργανισμό, με οποιοδήποτε τρόπο. Είτε όταν χάνεται ένα παιδί, είτε με συμβουλές και κατευθύνσεις , αλλά και μέσω της προσφοράς τροφίμων».

Τη Δευτέρα, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη θα επαναλάβει τη δράση προσφοράς τροφίμων στο παράρτημα Ηρακλείου του Χαμόγελου του Παιδιού όπου θα δοθούν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκεντρώνουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ηρακλείου και Λασιθίου.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News