default-image

Κρίσιμη ημέρα για την Football League

Ποδόσφαιρο
Κρίσιμη ημέρα για την Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μια χρονιά η πρεμιέρα της Football League περνάει από 40 κύματα και η αβεβαιότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της κατάστασης.

Η σημερινή ημέρα κρίνεται ως καθοριστική καθώς θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη διαδικασία ελέγχου των φακέλων, ώστε να δώσει στις ομάδες πιστοποιητικά συμμετοχής. Ουσιαστικά αυτός είναι και ο λόγος που η σέντρα του πρωταθλήματος πήρε άλλη μία εβδομάδα παράταση και από τις 21 πήγε στις 28 Οκτωβρίου, ώστε να προχωρήσει αυτή η απαραίτητη διαδικασία.

Πάντως για κάποιες ομάδες τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα, σύμφωνα και με το μέλος της ΕΕΑ, Ηλία Αρκούδη, που μίλησε στο «Metropolis 95,5.» και σχολίασε πως υπάρχουν ομάδες που χρωστάνε σε «όποιον μιλάει ελληνικά»!

Σχετικά με την διαδικασία και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ο κ. Αρκούδης είπε: «Δεν θα μπω σε ονοματολογία ομάδων. Ακόμα υπάρχουν σε τρεις, τέσσερις φακέλους, ίσως και κάτι παραπάνω εκκρεμότητες, εκ των οποίων σε έναν, δύο είναι σοβαρές. Οι άλλες είναι διευθετήσιμες. Και θεωρώ ότι την Πέμπτη (19/10) οι περισσότερες ομάδες θα πάρουν πιστοποιητικό.

Κατά την εκτίμησή μου, χωρίς να έχει γίνει αναλυτικός έλεγχος όλων των πιστοποιητικών, στα βασικά πιστοποιητικά που πρόλαβα να ρίξω μια ματιά, οι περισσότερες ομάδες είναι εντάξει. Δύο, τρεις έχουν μικρές εκκρεμότητες που δεν ξέρω αν θα τις τακτοποιήσουν μέχρι την Πέμπτη και ένα, δύο είναι πιο σοβαρές. Υπάρχουν ομάδες που χρωστούν σε όποιον μιλάει ελληνικά. Αυτοί τι θα κάνουν; Αν τα έχουν τακτοποιήσει πάει καλά. Θα ανακοινώσουμε μετά τη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που παραμένει πρόεδρος ο κύριος Ζώης, που έχει εμπειρία από τη δουλειά και δεν θα χρειαστεί να γίνει νέα ενημέρωση. Υπήρχε με όλα τα μέλη της επιτροπής άψογη συνεργασία».

Το ενδιαφέρον λοιπόν μετατίθεται για σήμερα το απόγευμα, όταν θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τα πιστοποιητικά συμμετοχής στην Football League…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News