Ειδήσεις

Πάτρα: Χτύπησαν παιδί σε σχολείο, θέλησαν να το...κρύψουν

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία απίστευτη καταγγελία που έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης μέσω Facebook.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία απίστευτη καταγγελία που έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης μέσω Facebook και συγκεκριμένα στην ομάδα με τίτλο «μεγαλώνοντας παιδιά στην Πάτρα».

Σύμφωνα με την ανάρτηση μητέρα πήρε το παιδί της από το σχολείο σε άσχημη κατάσταση ενώ σύμφωνα πάντα με την καταγγελία το σχολείο ζήτησε να αποσιωποιηθεί το συμβάν ώστε να μην μπλέξουν οι υπεύθυνοι και δυσφημιστεί σαν σχολείο.

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία:

"Έγινε σε ένα σχολείο εδώ στην Πάτρα. Η μητέρα κλήθηκε να πάρει το παιδι της, μαθητή της πρώτης δημοτικού, από το σχολείο σε αυτή την κατάσταση.

Χρειάστηκε ακόμα και ράμματα το παιδι. Το σχολείο ζήτησε να αποσιωποιηθεί το συμβάν ώστε να μην μπλέξουν οι υπεύθυνοι και δυσφημιστεί σαν σχολείο. Το αφήνω σαν γεγονός εδώ χωρίς προσωπικά σχόλια προς το παρόν αν και ομολογω πως εχω σοκαριστεί πολύ. Να στέλνεις το παιδι σου να μάθει γράμματα και να το παίρνεις πίσω έτσι...

Ας φροντίσουμε όλοι τα παιδιά μας. Και τα παιδιά θύματα αλλά κυρίως τα παιδιά θύτες. Οι δάσκαλοι ας έχουν τον νου τους ένα τσακ παραπάνω γιατί οι καιροί αγρίεψαν πολύ ως φαίνεται και τα παιδιά αντί για ανεμελια κουβαλάνε μέσα τους θυμό. Πολύ θυμό. Δεν θα κοινοποιηθεί το σχολείο ούτε τα στοιχεία του παιδιού ή της μητέρας οποτε μην με ρωτάτε και όσοι ξέρετε μην τα αναφέρετε εδώ. Η φωτογραφία κοινοποιείται με την άδεια της μητέρας".

Το θέμα πάντως που προέκυψε και δημοσίευσε η ομάδα έχει προκαλέσει "πόλεμο" σχολίων και ποικίλες αντιδράσεις στο facebook.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια