default-image

Μπαζιάνα: Οι γόβες των 590 € για την επίσκεψη στο Λευκό Οίκο

Life
Μπαζιάνα: Οι γόβες των 590 € για την επίσκεψη στο Λευκό Οίκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γόβες των 590 ευρώ εμφανίστηκε η Μπέτυ Μπαζιάνα στο Λευκό Οίκο, τη στιγμή που ο σύζυγός της, Αλέξης Τσίπρας, είχε την πολυθρύλητη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ συνάπτοντας συμφωνίες δισεκατομμυρίων για εξοπλιστικά με αντάλλαγμα μια υποσχετική για αμερικανικές επενδύσεις και τη στήριξη του Αμερικανού Προέδρου για το χρέος η σύντροφός του.

Την κυρία Μπαζιάνα υποδέχθηκε η σύζυγος του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάρεν Πενς, καθώς η Μελάνια Τραμπ, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, απουσίαζε εκτός Ουάσινγκτον.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα ξεναγήθηκε στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και της γυναίκας του στον Λευκό Οίκο, ενημερώθηκε για την ιστορία του, υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών και απόλαυσε τον καφέ και τη συζήτηση με την κυρία Πενς σε έναν από τους λευκούς καναπέδες του σπιτιού με φόντο τον υπέροχο κήπο.

Η κυρία Μπαζιάνα, η οποία λόγω του προγράμματος της Πρώτης Κυρίας απέφυγε τη σύγκριση με την Μελάνια Τραμπ, έκανε μια από τις πιο σικάτες εμφανίσεις της. Φάνηκε δε ότι είχε προσέξει το λουκ της, για αυτή την τόσο σημαντική επίσκεψη, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Επέλεξε ένα κομψό κλασικό τουίντ ταγιέρ ως το γόνατο, με κομψό σοκάκι που την κολάκευε ιδιαιτέρως, ένα μαύρο ζωνάκι που τόνιζε τη μέση της και εκπληκτικές γόβες. Κλασικές δίχρωμες ψηλές, αλλά με μια μοντέρνα αίσθηση αφού ήταν από δέρμα και PVC, θυμίζοντας τις περίφημες Chanel two tone χωρίς όμως να φέρουν και την υπογραφή του διάσημου γαλλικού οίκου.

Οι γόβες της κυρίας Μπαζιάνα έφεραν την υπογραφή Gianvito Rossi. Η αξία τους, όπως πληροφορούμαστε από το site του brand στα 590 ευρώ.

Ο Gianvito Rossi του οποίου την υπογραφή φέρει το παπούτσι της συντρόφου του πρωθυπουργού είναι γιος του περίφημου Ιταλού σχεδιαστή παπουτσιών Sergio Rossi. Ο Gianvito Rossi αφού εργάστηκε παρέα με τον πατέρα του, το 2006 δημιούργησε το δικό του brand παπουτσιών πηγαίνοντας την οικογενειακή παράδοση ένα βήμα παρακάτω.

Οι δημιουργίες του χαρακτηρίζονται θηλυκές και γοητευτικές, προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί αν διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας απλά μια ματιά στο site του εν λόγω brand. Ενα άλλο χαρακτηριστικό των παπουτσιών του Gianvito Rossi είναι ότι σχεδιάζονται πάντα με σκοπό να επιμηκύνουν τα πόδια και να ελαχιστοποιούν τον πόνο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News