default-image

Δεύτερο χτύπημα: Ξυλοκόπησαν άγρια 50χρονο στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Δεύτερο χτύπημα: Ξυλοκόπησαν άγρια 50χρονο στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και δεύτερος ξυλοδαρμός καταγράφηκε μέσα σε λίγες ώρες στο Ρέθυμνο.  Δεν ήταν μόνο ο 30χρονος που δέχτηκε την επίθεση νεαρών στην παλιά πόλη, αλλά καταγράφηκε και δεύτερο περιστατικό στο Ρέθυμνο.

Ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε την Κυριακή σε χωριό του Ρεθύμνου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ 30ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο 50χρονος άνδρας υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση από 39χρονο που τον ξυλοκόπησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπως τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου κ.Φραγκιαδάκης μιλώντας στο neakriti.gr " ο τραυματίας δεν έφερε κακώσεις αλλά είχε τραύματα στο κεφάλι. Υπεβλήθη σε αξονική και παρέμεινε σε νοσηλεία στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν ζαλάδες".

Και η δεύτερη αξονική στην οποία υποβλήθηκε ήταν "καθαρή".  

Ο 39χρονος συνελήφθη ωστόσο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι πρόκειται για δεύτερο περιστατικό που απασχολεί τις αρχές αλλά και τους Κρητικούς, καθώς οι νταήδες φαίνεται ότι συνεχίζουν απτόητοι τη δράση τους.

Εν τω μεταξύ, η υπόθεση του πρώτου ξυλοδαρμού του 30χρονου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από νεαρούς, "έφερε" την αντίδραση του Πανεπιστημίου Κρήτης, το οποίο στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Διαβάσαμε με αγανάκτηση την είδηση για τον ξυλοδαρμό ενός νέου επιστήμονα, ενός λαμπρού πρώην φοιτητή του Πανεπιστημίου μας στην πόλη του Ρεθύμνου. Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το απαράδεκτο αυτό περιστατικό δεν έγινε στους χώρους του Πανεπιστημίου Κρήτης, όπως έχει ατυχώς γραφεί από μερικά ηλεκτρονικά μέσα.

Αυτό δεν μειώνει καθόλου την ένταση της απαίτησής μας να διαλευκανθεί η υπόθεση και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όχι μόνο των νυν και πρώην μελών της ακαδημαϊκής μας κοινότητας αλλά όλων των πολιτών της χώρας.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι διαπραγματεύσιμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News