default-image

Πινακίδες για οδηγούς με… μαντικές ικανότητες (photos)

Περίεργα
Πινακίδες για οδηγούς με… μαντικές ικανότητες (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυμμένες, ξεβαμμένες και δυσανάγνωστες είναι οι πινακίδες σήμανσης σε πολλές περιοχές του Ηρακλείου, με το… φαινόμενο να «χτυπάει κόκκινο» στην περιοχή της Θερίσου και των Καμινίων, βάζοντας σε κίνδυνο οχήματα, αλλά και πεζούς.

Ξεθωριασμένες από τον ήλιο χρήζοντας άμεσης αντικατάστασης, κρυμμένες πίσω από φυλλωσιές δέντρων, κατεστραμμένες και δυσανάγνωστες με αυτοκόλλητα είναι οι πινακίδες σήμανσης του ΚΟΚ στην περιοχή της Θερίσου και των Καμινίων στο Ηράκλειο, με τις συγκεκριμένες περιοχές να μη διαφέρουν από πολλές άλλες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σε κάποιες περιπτώσεις η κατάσταση είναι απελπιστική, καθώς, όχι μόνο δε διακρίνεται η σήμανση που απεικονίζουν οι πινακίδες, αλλά, δεν είναι καν εμφανές ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει κάποια πινακίδα, με αποτέλεσμα την αύξηση των πιθανοτήτων πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, στους δρόμους της πόλης.

Και το ερώτημα είναι, σε περίπτωση που προκληθεί ατύχημα εξαιτίας των, ομολογουμένως, δυσδιάκριτων πινακίδων, ποιος θα επωμιστεί την ευθύνη;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News