default-image

Στον «αφρό» της επικαιρότητας η απαγωγή Λεμπιδάκη

Κρήτη
Στον «αφρό» της επικαιρότητας η απαγωγή Λεμπιδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας συμπληρώσει δύο και πλέον εβδομάδες από την αίσια έκβαση της υπόθεσης απαγωγής Λεμπιδάκη με την απελευθέρωση του 53χρονου επιχειρηματία από την ΕΛ.ΑΣ., θα περίμενε κανείς το θέμα να έχει... "ξεφουσκώσει", τουλάχιστον στη δημόσια σφαίρα.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, αφού ο χρόνος περνά, αλλά η υπόθεση παραμένει στην κορυφή των θεμάτων που συζητιούνται, όχι μόνο στην Κρήτη...

Και στην πρωτεύουσα η υπόθεση Λεμπιδάκη συνεχίζει να βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα - μαζί με την προ ημερών στυγνή εκτέλεση του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο κέντρο της Αθήνας - στον "αφρό" της επικαιρότητας.

Έτσι, αν κάποιος Κρητικός τυγχάνει να βρεθεί αυτό το διάστημα στην πρωτεύουσα, δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων για την υπόθεση. Είτε βρεθείς, λοιπόν, στα Εξάρχεια, είτε στο Κολωνάκι, οι Αθηναίοι θα αρχίσουν να σε ρωτούν τι ξέρεις για την υπόθεση απαγωγής.

Φυσικά, η ερώτηση που γίνεται πιο συχνά - με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη - είναι το «αν είναι δυνατόν οι άνθρωποι που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την απαγωγή να είναι αυτοί που συνελήφθησαν»!

Εύλογη απορία θα μου πείτε, η οποία δε διαφέρει καθόλου με τις απορίες των ντόπιων!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News