default-image

Ληστές πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο

Ελλάδα
Ληστές πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κέντρο στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ζησιμοπούλου ξέσπασε "πόλεμος" χθες τη νύχτα. Τρεις ληστές επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα από ψιλικατζίδικο.

 Οι δράστες μάλιστα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν διερχόμενοι πολίτες.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτηςσε ψιλικατζίδικο στο Παλαιό Φάληρο. Παλαιό Φάληρο

Οι ληστές επιχείρησαν να κλέψουν ψιλικατζίδικο. Ήταν πάνοπλοι. Κρατούσαν αυτόματα όπλα τύπου καλάσνικοφ με τα οποία μάλιστα πυροβόλησαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με πολίτες που προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Αντιμέτωποι με τους πολίτες

Όταν μπήκαν οι δράστες στο κατάστημα βρισκόταν ο ιδιοκτήτης με δυο υπαλλήλους.

Στο κατάστημα μπήκαν δύο ληστές. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ένας τρίτος συνεργός του περίμενε έξω από το ψιλικατζίδικο.

Όταν οι ληστές πήραν τα χρήματα και επιχείρησαν να διαφύγουν ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν. Ακολούθησε συμπλοκή. Ο ένας από τους δράστες άρχισε να πυροβολεί με το καλάσνικοφ για εκφοβισμό. "Έπεσαν" τουλάχιστον επτά με οκτώ πυροβολισμοί.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ο ένας από τους δράστες που μπήκαν στο κατάστημα κατάφερε να διαφύγει, σύμφωνα με μαρτυρίες μαζί του διέφυγε και ένα άλλο άτομο που περίμενε εκτός καταστήματος. Ο δεύτερος από τους ληστές που μπήκαν στο κατάστημα είχε πέσει όμως στα χέρια του ιδιοκτήτη και των υπαλλήλων.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν και διερχόμενοι πολίτες οι οποίοι βοήθησαν να ακινητοποιηθεί ο ένας από τους ληστές.Ο δράστης φαίνεται ότι προσπάθησε να αντιδράσει και τότε δέχθηκε χτυπήματα. Ο ληστής μεταφέρθηκε μάλιστα άσχημα χτυπημένος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Οι άλλοι δύο ληστές παρά την κινητοποίηση των πολιτών και παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε η αστυνομία κατάφεραν να διαφύγουν.

newsit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News