default-image

Μαρκόπουλο: Τι είδε αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας

Μαρκόπουλο: Τι είδε αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις στιγμές φρίκης που εκτυλίχθηκαν στη μονοκατοικία της οδού Δημοκρατίας στο Μαρκόπουλο.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας. Μια νέα μαρτυρία αποκαλύπτει τις στιγμές φρίκης που εκτυλίχθηκαν στην μονοκατοικία της οδού Δημοκρατίας.

«Και τη μικρή άκουσα και τη μητέρα άκουσα ένα "μαμά, μαμά, μαμααααά παρατεταμένο τελικά μετά άκουσα έναν γδούπο σαν να πέφτει κάτι, εγώ θεώρησα ότι έπεσε κάτι από την ταράτσα τους. "Την μητέρα την άκουσα μόνο να βογκάει να αγκομαχάει, ήταν η στιγμή που ξεψυχούσε. «Άκουσα να χτυπάει κάποιος κάτι την ώρα που σφάδαζε η μάνα σαν τοίχος Εξεπλάγην όταν βγήκα έξω και είδα τι είχε γίνει, έπεσα από τα σύννεφα"».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 17χρονη για να γλιτώσει από τις μαχαιριές της μητέρας της φαίνεται να πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και να έπεσε σε αυτό ακριβώς το σημείο.

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας

Πρόσωπο κλειδί σε αυτήν την ανατριχιαστική υπόθεση είναι ο πατέρας, τον οποίο είχε κλειδώσει η μάνα μέσα στη αποθήκη.

Ο 53χρονος σοκαρισμένος φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι λίγες ώρες πριν το φονικό η σύζυγός του έλεγε: "Όλα είναι μάταια, εμείς θα πεθάνουμε. Τι θα απογίνει η κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε".

Φίλη της οικογένειας αποκαλύπτει στο star.gr ότι το τελευταίο διάστημα η μητέρα είχε κλειστεί στον εαυτό της, ενώ η ανησυχία για το μέλλον της 17χρονης Μαρίνας, της είχε γίνει εμμονή.

«Έλεγε φοβάμαι, σκέφτομαι αν φύγουμε από τη ζωή, είχε αγωνία για το μέλλον του παιδιού επειδή ήταν μοναχοκόρη. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτή η ανησυχία θα μετατραπεί σε κάτι άλλο. Είχαμε καιρό να την ακούσουμε, είχε απομακρυνθεί».

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων η άτυχη Μαρίνα είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να φύγει για το εξωτερικό δεν πρόλαβε όμως να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Μάλιστα το προηγούμενο βράδυ το παιδί είχε καλέσει τις φίλες της στο σπίτι.

«Ήταν εδώ και έβλεπαν ταινία, τραγωδία, έχουμε τρελαθεί, δεν πιστεύεται  αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωσε η γειτόνισσα.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα αποχαιρετισμού στο facebook.

Φίλοι και συμμαθητές της άτυχης 17χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο θάνατό της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News