default-image

Ενοχλημένοι με Ντικαμονά στον Πλατανιά

Αθλητισμός
Ενοχλημένοι με Ντικαμονά στον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν στον Πλατανιά την αψυχολόγητη ενέργεια του Κονγκολέζου αμυντικού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έφερε και την αποβολή του.

Ο Κλεβίντ Ντικαμονά, εκτός φάσης, έπιασε από το λαιμό τον Κόντε και τον έριξε στο έδαφος. Ακολούθησαν οι διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΣ προς τον Ζαχαριάδη, ο οποίος τον απέβαλλε. Φυσικά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της προσεχούς εβδομάδας κόντρα στη ΑΕΛ, που έχει ιδιαίτερη σημασία εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη αυτή πάντως εκνεύρισε τον Γιώργο Παράσχο που ζήτησε από τον παίκτη του να είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα δυσανασχετήσει με μια απόφαση διαιτητή ή κίνηση αντιπάλου του. Το ευχάριστο για τον Παράσχο είναι πως επιστρέφει ο Πλιάτσικας για να ενισχύσει τον Πλατανιά.

"Δεν είναι μόνο η ήττα, είναι και η βλακεία που έκανε ο αμυντικός μας, που σε αυτή τη θέση ειδικότερα, του στόπερ, πονάμε. Και δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Σίγουρα αυτό θα έχει κάποιες επιπτώσεις", ανέφερε ο τεχνικός των Χανίων.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, με καταγωγή από το Κονγκό, θα τιμηρηθεί με πρόστιμο για την ενέργειά του. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Χανίων παίζει στην έδρα της με την ΑΕΛ και φυσικά ο 27χρονος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ύστερα από 7 αγώνες στη Super League Σουρωτή, ο Πλατανιάς είναι 12ος με 6 βαθμούς.

Πηγή: onsports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News