Ειδήσεις

Αλλαγές στην κυκλοφορία οχημάτων λόγω Μαθητιάδας

Οι αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων θα λάβουν χώρα στις 18, 19 έως και 20 Οκτωβρίου 2017, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο η Μαθητιάδα.

Προσωρινές διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο λόγω διεξαγωγής της «Α΄ Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης».

Οι αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων θα λάβουν χώρα στις 18, 19 έως και 20 Οκτωβρίου 2017, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου η Μαθητιάδα.

Για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 την 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2017, στην ανώνυμη οδό που διέρχεται νοτίως του Παγκρητίου Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Σπ. Μουστακλή (έξωθεν κολυμβητηρίου Λίντο) έως και τον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται βορείως του Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης (πρώην CARREFOUR) στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Εντός της ανωτέρω οδού, επιτρέπεται μόνο η κίνηση των οχημάτων μεταφοράς των μαθητών που θα συμμετάσχουν στην Α΄ Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης και διαθέτουν σχετική διαπίστευση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης καθώς και των οχημάτων άμεσης επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ. -Π.Υ.- ΕΚΑΒ- Διασώστες Ερυθρού Σταυρού κλπ)

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια