default-image

Απ'όλα είχε ο "μπαξές" των ναρκωτικών σε... μορφή σοκολάτας

Κρήτη
Απ'όλα είχε ο "μπαξές" των ναρκωτικών σε... μορφή σοκολάτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνελήφθησαν δύο άντρες στο Ρέθυμνο. Παράλληλα, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο δύο άτομα με μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ και ένας Σουηδός πιάστηκε με ποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής 15 Οκτωβρίου συνελήφθησαν δύο άντρες 54 και 58 ετών. Μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο τους βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 92 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σουηδός με χασίς σε μορφή σοκολάτας

Συνελήφθη, σε περιοχή του Πλατανιά 30χρονος Σουηδός, όταν βρέθηκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 29 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.

Πιάστηκαν με κοκαΐνη στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο δύο άτομα ηλικίας 30 και 45 ετών όταν βρέθηκαν με μικροποσότητα κοκαΐνης και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο άντρες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 2,06 γραμμάρια κοκαΐνης καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.155 ευρώ.        

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News