default-image

Με CNN & Φερεντίνο το βραβείο «Μέρλιν» στο μάγο Zakris /vid

Life
Με CNN & Φερεντίνο το βραβείο «Μέρλιν» στο μάγο Zakris /vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια… μαγική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας,  με πρωταγωνιστή τον διάσημο μάγο Ζakris.

Ο κρητικός μάγος παρέλαβε από την διεθνή κοινότητα Μάγων, IMS, International magician society, το βραβείο Μερλιν 2017, που τον κατατάσσει πλέον στην κορυφή της  ελίτ των μάγων.

Ακολούθησε ένα φαντασμαγορικό σόου από τον ίδιο ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Χρήστος Φερεντίνος.

O Ηρακλειώτης Γιώργος Κριτζάς, γνωστός και ως Ζάκρης, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο της μαγείας και να είναι ένας από τους καλύτερους στο χώρο του στην Ελλάδα.

Τον γνωρίσαμε το 2009, όταν κέρδισε το show «Ο διάδοχος του Uri Geller», όπου ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλούς καταξιωμένους συναδέλφους του. Πλέον, μετά από πολλά χρόνια,  απολαμβάνει την κορυφή, αφού το βραβείο Μέρλιν 2017 που του απονεμήθηκε τον κατατάσσει ως τον καλύτερο στο είδος του παγκοσμίως. 

Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος ανέλαβε την παρουσίαση της φαντασμαγορικής βραδιάς, ξυπνώντας στιγμές από το τηλεριάλιτι του 2009….

Η απονομή του βραβείου Μέρλιν πραγματοποιήθηκε στην Πλ. Ελευθερίας παρουσία πλήθος κόσμου , του Αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού CNN και με τον πρόεδρο της Διεθνούς κοινότητας των Μάγων Tony Hassini να παραδίδει στον Ζακρης το βραβείο.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News