default-image

«Λαμπάδιασαν» κουζίνα στην Αλικαρνασσό & Ι.Χ. στη Θέρισσο

Κρήτη
«Λαμπάδιασαν» κουζίνα στην Αλικαρνασσό & Ι.Χ. στη Θέρισσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολο βράδυ για την Πυροσβεστική που μετά τις 12 τα μεσάνυχτα σήμανε συναγερμός προκειμένου να σβήσει φωτιές, όχι σε χορτολιβαδικές ή δασικές εκτάσεις, αλλά σε περιοχές εντός του Ηρακλείου.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Αλικαρνασσό όπου, κάτω αδιευκρίνιστες συνθήκες, πήρε φωτιά η κουζίνα ενός σπιτιού, στο δεύτερο όροφο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα με 10 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να σταματήσουν την πύρινη λαίλαπα.

Οι πυροσβέστες πάλευαν με τις φλόγες από τη 1.20 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 2.30, όταν τελικά κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά στο διαμέρισμα της Νέας Αλικαρνασσού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κουζίνα κάηκε ολοσχερώς.

Για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς διενεργείται προανάκριση.

Φωτιά σε αυτοκίνητο

Ωστόσο, άλλη μία φωτιά ανησύχησε τους κατοίκους του Ηρακλείου, αυτή τη φορά στην οδό Παλαιοκάπα, κοντά στην περιοχή της Θερίσσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα όχημα άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες και γι' αυτό το λόγο ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, συγκεκριμένα στις 3.20 τα ξημερώματα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι άντρες οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά εγκαίρως μείνουν από το όχημα στάχτες κι αποκαΐδια. Το αυτοκίνητο κάηκε στο μπροστινό μόνο μέρος.

Διενεργείται προανάκριση και για το συγκεκριμένο περιστατικό.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News