default-image

Ο απίθανος λόγος για τον οποίο τσακώνονται τα ζευγάρια

Γυναίκα & παιδί
Ο απίθανος λόγος για τον οποίο τσακώνονται τα ζευγάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουμε ακούσει πολλούς λόγους για τους οποίους μπορεί να τσακωθεί άσχημα ένα ζευγάρι. Κάποιοι από αυτούς είναι απόλυτα λογικοί και συνηθισμένοι κι άλλα ποικίλουν ανάλογα με τη σχέση και σε κάνουν να μην μπορείς να τους πιστέψεις ή και να πέφτεις κάτω από τα γέλια με την ασημαντότητα τους.

Όπως και να χει υπάρχουν και μερικοί λόγοι που όσο απίστευτοι κι αν ακούγονται είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, πάρα μα πάρα πολύ κοινοί και μάλιστα έχουν και μία πολύ λογική, επιστημονική εξήγηση.

Τι έδειξε έρευνα

Τώρα το χειμώνα λοιπόν, υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε αν δεν θέλουμε να έχουμε άσχημα ματς με το έτερον ήμισυ μέσα στο σπίτι. Κι αυτό γιατί μία πρόσφατη έρευνα που έγινε σε μεγάλο αριθμό νοικοκυριών στη Μεγάλη Βρετανία κατέληξε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ο πιο συνηθισμένος λόγος που τα ζευγάρια τσακώνονται άσχημα στην καθημερινότητα είναι η θέρμανση.

Το παραπάνω έχει όπως εξηγούν οι επιστήμονες μία πολύ καλή δικαιολογία αφού οι γυναίκες τείνουν να κρυώνουν περισσότερο από τους άντρες και να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη το καλοριφέρ. Συγκεκριμένα μία έρευνα που είχε γίνει το 2015 στη Δανία έδειξε πως οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους νιώθουν πιο άνετα σε έναν χώρο όταν η θερμοκρασία του αγγίζει τους 25 βαθμούς κελσίου, δηλαδή περίπου 2 μονάδες πάνω από την πλειοψηφία των ανδρών.

Οι γυναίκες αισθάνονται κυρίως το κρύο στα χέρια τους αφού η θερμοκρασία που έχει παρατηρηθεί στο γυναικείο σώμα στο συγκεκριμένο πάντα σημείο είναι σταθερά 3 μοναδές χαμηλότερη από αυτή των περισσοτέρων αντρών. Έτσι λοιπόν είναι λογικό το γυναικείο φύλο να απαιτεί την πιο συχνή χρήση της οικιακής θέρμανσης κάτι που δημιουργεί εκνευρισμό στον αντρικό πληθυσμό που ζεσταίνεται ανυπόφορα κάθε φορά που το καλοριφέρ ξεπερνά τους 21 με 22 βαθμούς.

Τα πράγματα δείχνουν να χειροτερεύουν κατά τις ημέρες ωορηξίας της γυναίκας αφού οι επιστήμονες εξηγούν ότι εκείνες τις ημέρες κρυώνουμε ακόμα περισσότερο.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις μερικούς ακόμα περιέργους λόγους για τους οποίους τσακώνονται τα ζευγάρια.

Πηγή:thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News