default-image

Απίστευτη περιπέτεια για πρώην ποδοσφαιριστή της Κρήτης vid

Κρήτη
Απίστευτη περιπέτεια για πρώην ποδοσφαιριστή της Κρήτης vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτος "Γολγοθάς" για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Επισκοπής και της Ασής Γωνιάς, Θωμά Μπισκίτζη που τα τελευταία χρόνια είναι αντιμέτωπος με μία σπάνια ασθένεια.

Ο ίδιος πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman), που του προκαλεί αφόρητους πόνους.

Ως τώρα, έχει κάνει επτά βιοψίες και έχει υποστεί πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ όπως τονίζει η αντιμετώπιση από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας δεν ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής.

Πατέρας δύο παιδιών ο Θωμάς δεν το βάζει κάτω, έχει άλλωστε μάθει να μάχεται και να αγωνίζεται, εντός και εκτός γηπέδων.

"Ευχαριστώ όλους όσοι μου έχουν συμπαρασταθεί έως τώρα. Θέλω να σταματήσω να πονάω. Οι πόνοι είναι αφόρητοι. Θέλω να έχω μια ζωή φυσιολογική με τα παιδιά μου," αναφέρει μεταξύ άλλων στο neakriti.gr , τη στιγμή που έχει εκδηλωθεί ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης και αλλυλεγγύης προς το πρόσωπο του με πολίτες να σπεύδουν να τον καθησυχάσουν και να τον παροτρύνουν να συνεχίσει τον αγώνα του.   

Την περιπέτεια του έκανε γνωστή ο ίδιος, αναρτώντας βίντεο στο Facebook.

Ο ίδιος λυγίζει, καταρρέει και μην αντέχοντας άλλο τους πόνους, ξεσπά σε κλάματα, λέγοντας μεταξύ άλλων: "χρειάζομαι να ζήσω, θέλω να ζήσω, φτάνει ποια, φτάνει να κλαίω και να πονάω!".

Για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του πρέπει να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης.

Περιμένει να τον ενημερώσουν για το πότε θα τον δεχτούν, τα χρήματα που θα χρειαστούν και από εκεί και μετά θα ζητήσει τη βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να επισκεφθεί το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Παρακολουθήστε την ανάρτηση του Facebook.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News