default-image

«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή νεαρός, μετά από τροχαίο

Λασίθι
«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή νεαρός, μετά από τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κατά τις 6:30 περίπου στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας - Βιάννου στην είσοδο του Στομίου κοντά στο γήπεδο της Κοτσυφιανής, όταν  μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 25χρονος νεαρός συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος ο οποίος προσπαθούσε από αγροτικό δρόμο να μπει στην επαρχιακό οδό Βιάννου- Ιεράπετρας με κατεύθυνση τη Γρα λυγιά.

Ο νεαρός από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΝΕΚΡΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

Από τη σφοδρή σύγκρουση έσπευσαν αμέσως οι ποδοσφαιριστές που έκαναν προπόνηση σε παρακείμενο γήπεδο και μαζί με διερχόμενους οδηγούς κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού στην εικόνα του σοβαρά τραυματισμένου νεαρού στο κεφάλι ξέσπασε σε κλάματα, υπέστη σοκ και έγινε προσπάθεια από τους διερχόμενους οδηγούς να τον συνεφέρουν.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε τάχιστα στο σημείο, παρέλαβε τον νεαρό τραυματία σε σοβαρή κατάσταση και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου οι εφημερεύοντες ιατροί έδωσαν τη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 25χρονος νεαρός, που εργάζεται ως ντελίβερι σε επιχείρηση του Στομίου, κατάγεται από τον Χριστό Ιεράπετρας.

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, ο 25χρονος αναχώρησε από το νοσοκομείο Ιεράπετρας με ασθενοφόρο, διασωληνωμένος και συνοδεία χειρούργου και αναισθησιολόγου. Το ασθενοφόρο θα διακομίσει το νεαρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να νοσηλευθεί στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας.

Η κατάσταση του 25χρονου ήταν αρκετά σοβαρή, ωστόσο ολόκληρη η τοπική κοινωνία προσευχήθηκε, ώστε ο νεαρός να κρατηθεί στη ζωή.

Τελικά όπως έγινε γνωστο αργά το βράδυ της Παρασκευής , ο νεαρός μοτοσικλετιστής υπέκυψε στα τραύματα του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News