default-image

Έρχεται η "Μικτή Ζώνη - Highlights" στην Κρήτη TV!

Κρήτη
Έρχεται η "Μικτή Ζώνη - Highlights" στην Κρήτη TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 00:05 βγαίνει ζωντανά η αθλητική εκπομπή ΜΙΚΤΗ ΖΩΝΗ HIGHLIGHTS. Παρουσιάζει ο Στέλιος Μαλτεζάκης και θα έχει καλεσμένους για το σχολιασμό των highlights των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης αλλά και της Super και football Λίγκας για τη βδομάδα που πέρασε.

Ανανεωμένη, θεαματική και με άλλους ορίζοντες στο ποδόσφαιρο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες, η «Μικτή Ζώνη» της Κρήτη TV, που εμπλουτίζει και το όνομά της με την προσθήκη της δελεαστικής λέξης «highlights».

Οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία)  μαζί με τους μόνιμους θεατές των εσωτερικών και τοπικών πρωταθλημάτων, και δη οι «ψαγμένοι» του λαοφιλέστερου αθλήματος, έχουν κάθε λόγο να ενδιαφέρονται για το νέο περιεχόμενο της εκπομπής.

Το νέο on air ραντεβού της είναι μεσάνυχτα Δευτέρας και θα διαρκεί όσο διαρκεί ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Με Στέλιο Μαλτεζάκη και σχολιαστές «ειδικούς» που θα εναλλάσσονται και πρώτο καλεσμένο τον Δημήτρη Βολωνάκη που παρακολουθεί ότι κινείται ποδοσφαιρικά στον πλανήτη «μπάλα», η «Μικτή Ζώνη - Highlights» κλωτσάει την μπάλα για σέντρα αυτή τη Δευτέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News