default-image

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο Δ. Βιάννου για οφειλές στη ΔΕΗ

Κρήτη
Πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο Δ. Βιάννου για οφειλές στη ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματοδότηση ύψους 1.404.865,62 ευρώ εγκρίθηκε για τον Δήμο Βιάννου, όπως ενημέρωσε σχετικά ο Βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης τον Δήμαρχο Παύλο Μπαριτάκη.

Η έκτακτη αυτή χρηματοδότηση που έγινε με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κου Παναγιώτη Σκουρλέτη προέρχεται από το πρόγραμμα Α.Κ.Σ.Ι.Α. και αφορά την εξόφληση των οφειλών του Δήμου Βιάννου προς της Δ.Ε.Η.

Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας και εξασφαλίστηκε η έκτακτη χρηματοδότηση 1.404.865,62 ευρώ μέσω του προγράμματος ΑΚΣΙΑ προκειμένου να εξοφλήσουμε τις υποχρεώσεις μας προς την ΔΕΗ.

Το γεγονός αυτό, μαζί με την ουσιαστική οικονομική στήριξη που έχει λάβει ο Δήμος μας μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών, αποδεικνύει την έμπρακτη και ενεργή στήριξη στον Ορεινό Δήμο Βιάννου.

Επίσης τον Βουλευτή Ηρακλείου Βαρδάκη Σωκράτη για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε προκειμένου να ενταχθεί ο Δήμος στο παραπάνω πρόγραμμα αλλά και στην έγκριση της χρηματοδότησης, καθώς και τους βουλευτές Γιάννη Μιχελογιανάκη και Νίκο Ηγουμενίδη.

Τέλος ευχαριστούμε το Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Μανώλη Παναγιωτάκη και τα στελέχη της επιχείρησης που στήριξαν την προσπάθεια μας όλο αυτό το διάστημα για την ομαλή λειτουργία του Δήμου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News