default-image

Εξαφανίστηκε ο 40χρονος Αλέξανδρος -Τι φοβάται η μητέρα του

Κρήτη
Εξαφανίστηκε ο 40χρονος Αλέξανδρος -Τι φοβάται η μητέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές αγωνίας για την οικογένεια ενός 40χρονου στα Χανιά, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί για παραπάνω από ένα μήνα.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Τσοτουλίδη που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, και ως εκ τούτου η αγωνία εντείνεται ακόμη περισσότερο για τους δικούς του ανθρώπους.

Για την εξαφάνιση του έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία, όμως μέχρι και αυτή την στιγμή οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν πληροφορίες την περασμένη εβδομάδα για έναν άνδρα στην περιοχή της Χαλέπας ,τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν στον 40χρονο. Η αστυνομία βρέθηκε στην περιοχή ,ωστόσο δεν υπήρξαν θετικά αποτελέσματα.

Συγκλονισμένη η μητέρα του Αλέξανδρου μιλώντας στο neakriti.gr απηύθυνε έκκληση για το παιδί της, φοβούμενη όπως λέει μην έχει πάθει κάτι με δεδομένο ότι έφυγε και σταμάτησε να λαμβάνει και την αναγκαία φαρμακευτική αγωγή που του είχαν χορηγήσει γιατροί.

«Ο γιος μου είναι άρρωστος και η υγεία του βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς έπρεπε να παίρνει τα κατάλληλα φάρμακα και δεν το κάνει. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και οι γιατροί του είχαν συστήσει συγκεκριμένη αγωγή και πλέον φοβάμαι για τον ίδιο».

Η μητέρα του επίσης αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει εξαφανιστεί ο γιος της .

«Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν τουλάχιστον δύο φορές αλλά τουλάχιστον είχε αίσια κατάληξη η περιπέτεια του. Τώρα έφυγε χωρίς το κινητό του τηλέφωνο και αυτό με ανησυχεί και με αγχώνει πάρα πολύ.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει επίσης η μητέρα του αγνοούμενου με τον οποίο ζει μαζί τα τελευταία 20 χρόνια στο κέντρο των Χανίων, ο 40χρονος που γεννήθηκε στη Ρωσία, την ημέρα της εξαφάνισης του φορούσε μια μπλούζα χρώματος καφέ, παντελόνι αθλητικού και παπούτσια αθλητικά.   

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News