Ειδήσεις

Γιος νεκρού δικηγόρου: Έχασα ό,τι πιο πολύτιμο είχα

Συγκλονίζει με την ανάρτησή του στο Facebook ο 23χρονος γιος του γνωστού ποινικολόγου Νώντα Ζαφειρόπουλου που εκτελέστηκε εν ψυχρώ.

Συγκλονίζει με την ανάρτησή του στο Facebook ο 23χρονος γιος του γνωστού ποινικολόγου ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στην Αθήνα. Ο Νώντας Ζαφειρόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι συλλυπήθηκαν την οικογένειά του και τόνισε χαρακτηριστικά ότι "έχασε ότι πιο πολύτιμο είχε".  

Συνεχίζοντας με συγκινητικό τρόπο ο 23χρονος Νώντας γράφει ότι το "το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του".

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά σας κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά δεν βρίσκομαι σε θέση να το κάνω... χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έφυγε κάνοντας το λειτούργημά τους γιατί ως τέτοιο έβλεπε τη δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του. Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια