default-image

Μια... αγοραπωλησία προκάλεσε ένταση στην Ένωση Πεζών

Κρήτη
Μια... αγοραπωλησία προκάλεσε ένταση στην Ένωση Πεζών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια αγοραπωλησία, που επιχειρείται να γίνει, αντιλήφθηκαν οι εργαζόμενοι γεγονός που  μετέτρεψε σε πολεμικό το κλίμα στην Ένωση Πεζών, που ως γνωστόν λόγω των οικονομικών της προβλημάτων έχει ενταχθεί στον πτωχευτικό κώδικα, με αποτέλεσμα να  έχουν παγώσει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία.

Δύο νταλίκες που έσπευσαν στο σημείο για να φορτώσουν 2 δεξαμενές, πυροδότησε την οργή εργαζομένων, που είναι επιπλέον μέλη της διοίκησης, και εξήγησαν ότι ουδέποτε είχε ληφθεί τέτοια απόφαση και η διαδικασία ήταν παράνομη.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν το Εργατικό Κέντρο και ο πρόεδρος βρέθηκε στο πλευρό τους, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς είχε συμβεί, δίχως όμως να παίρνει στα χέρια του τα παραστατικά της αγοραπωλησίας ή την απόφαση της διοίκησης γι' αυτήν.

Ωστόσο, από την πλευρά της διοίκησης και διά στόματος του αντιπροέδρου, η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι η αγοραπωλησία ήταν ευτελούς σημασίας, για να καλυφθούν κάποιες λειτουργικές ανάγκες της Ένωσης. Η απόφαση, για να υλοποιηθεί, είχε ληφθεί παλαιότερα.

Πάντως, η φόρτωση των δεξαμενών δεν ολοκληρώθηκε, με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου να διευκρινίζει πως μια τέτοια διαδικασία δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει μέχρις  ότου ξεκαθαριστεί από τον  πρόεδρο της Ένωσης αν τελικά υπάρχει σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και γενικά για τη νομιμότητα της συγκριμένης πώλησης σε ιδιώτη.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη, Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News