Ειδήσεις

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Φραγκάκης - Ένταση στο Δήμο Χανίων

«Μύλος» προκλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων από την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Μανόλη Φραγκάκη, ο οποίος εγκατέλειψε την παράταξη του δημάρχου Τάσου Βάμβουκα.

Ο κ. Φραγκάκης, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων, εξαπέλυσε επίθεση στο Δήμαρχο:

«Ο κ. Βάμβουκας ήρθε να διαψεύσει τις ελπίδες που ως κοινωνία και εγώ προσωπικά είχα εναποθέσει στον δήμαρχο Χανίων και αντί για καλύτερες ημέρες ήρθε η απογοήτευση.

Με μια ομάδα συνεργατών ο κ. Δήμαρχος άρχισε να διαχειρίζεται τα θέματα του δήμου με ατολμία, αναποφασιστικότητα και ερήμην τόσο των αντιδημάρχων και των δημοτικών συμβούλων όσο και από των προβλεπόμενων από τον νόμο δημοτικών δομών. Από καιρό τώρα διαφωνώ δημόσια με μια σειρά επιλογών και πολιτικών του δημάρχου Χανίων καθώς και των στενών συνεργατών του».

Εξίσου αιχμηρή ήταν και η απάντηση του Δημάρχου, Τάσου Βάμβουκα:

«Εδώ και καιρό είχατε διαφοροποίηση και αυτή έγινε τον καιρό που μετά τη δεύτερη επιλογή δεν ξανατεθήκατε αντιδήμαρχος. Τότε σκεφτήκατε όλες σας τις διαφοροποιήσεις και σε αυτό δεν πέφτω έξω. Εξάλλου, δημόσιος είναι ο λόγος. Έφτασε έστω και αργά η ώρα να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Να σας πως όμως ότι όλα αυτά που λέτε κρίνονται πολιτικά, η δικιά σας απογοήτευση μπορεί να είναι η ικανοποίηση κάποιων άλλων ανθρώπων που βλέπουν από διαφορετική οπτική γωνία αυτά που λέτε».

Σχόλια