default-image

Στο πένθος οι μουσικοί της Κρήτης για το νεκρό λαουτιέρη

Στο πένθος οι μουσικοί της Κρήτης για το νεκρό λαουτιέρη

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Σωμαράκη, που υπέκυψε μετά από εβδομάδες νοσηλείας στο ΠΑΓΝΗ, έχοντας πέσει θύμα τροχαίου δυστυχήματος στη Σταλίδα,  βύθισε στο πένθος και τους καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής, καθώς ο 27χρονος μοτοσυκλετιστής ήταν γνωστός λαουτιέρης.

Και η σελίδα του ταλαντούχου μουσικού στο Facebook, έχει κατακλυστεί από μηνύματα θλίψης και αποχαιρετισμού, με τους δικούς του ανθρώπους να τους είναι αδύνατο, να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν το παλικάρι τους.

Ο λαουτιέρης που μετά από δύο εβδομάδας νοσηλείας υπέκυψε στα τραύματά του

Ο άτυχος άνδρας έφυγε το βράδυ της Τετάρτης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους τους και όλους όσοι τον γνώριζαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΕΛΙΚΑ  Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ

Νοσηλευόταν σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση από τις 25 Σεπτεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου , δίνοντας μάχη τόσο ο ίδιος όσο και οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά όπως αποδείχτηκε η… μάχη ήταν άνιση.

Ενδεικτικά κάποια από τα μηνύματα στη σελίδα του 27χρονου στο Facebook

--Ζήλεψαν οι άγγελοι το παίξιμο σου λαουτιέρη μου ... σε πήραν από όλους εμάς, κοντά τους .... πολύ νωρίς όμως .... και άδικα... Καλό σου ταξίδι εκεί που πας ..Πάντα θα σε θυμόμαστε Γιώργη !!!

--Να' ξερα Θεε μου, αν εκειά που' χεις τσοι ποθαμενους...έχεις και τόπο ξέχωρο για τσ' αδικοχαμένους...

Καλο ταξιδι Γιώργη...

--Καλό ταξίδι φίλε μας να πας σε ωραίους τόπους

Κι ονείρεψε να χαίρονται τσι εδικούσου ανθρώπους

Καλό ταξίδι Γιώργη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News