default-image

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο

Μπάσκετ
Γιάννης Σφαιρόπουλος: Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπαγκόνια, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στα Δύο Αοράκια αύριο Πέμπτη στις 21:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν αυτή την ώρα προπόνηση στο γήπεδο του Ηρακλείου, ενώ προηγήθηκε η συνέντευξη Τύπου, όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δε θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ όπως επισήμανε, δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Μπράιαν Ρόμπερτς καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει προπόνηση με την ομάδα.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη ζεστή ατμόσφαιρα που υπάρχει όποτε η ομάδα βρίσκεται στο Ηράκλειο: «Πάντα είναι πολύ ζεστή η φιλοξενία που έχουμε στο Ηράκλειο. Το διαπιστώσαμε και στο τουρνουά που δώσαμε πριν λίγες εβδομάδες εδώ. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο. Αξίζει το Ηράκλειο ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας αλλά θέλουμε να δούμε και τη στήριξη του κόσμου», είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Μπασκόνια τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα σκληρό πρωτάθλημα. Η Μπασκόνια έχει ένα συγκεκριμένο στυλ τα τελευταία χρόνια και είναι μία φύση επιθετική ομάδα. Έχει κάνει κάποιες προσθήκες παικτών που έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα και θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη στη φετινή διοργάνωση. Έχει νέο προπονητή που έχει φέρει νέες ιδέες».

Αναφερόμενος στην ομάδα του είπε: «Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και να εφαρμόσουμε το πλάνο που έχουμε ετοιμάσει».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του δίνει το πρώτο επίσημο ματς στην Ευρωλίγκα μακριά από τη φυσική του έδρα είπε: «Σίγουρα δεν είναι το ίδιο να αγωνιζόμαστε στο ΣΕΦ και στα Δύο Αοράκια, αλλά αυτό που θέλω από την ομάδα είναι να παίζει το ίδιο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».

Τέλος σχολιάζοντας τη φετινή Ευρωλίγκα θεωρεί ότι «θα είναι πιο δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα από το περυσινό. Οι παίκτες προέρχονται από την περυσινή χρονιά και από ένα καλοκαίρι που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει συσσωρευμένη κούραση. Εμείς θα κληθούμε να διαχειριστούμε καλύτερα το ρόστερ που έχουμε για να αντέξουμε ως το τέλος»…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News