default-image

Χωριστά από τον εραστή της οδηγήθηκε η Βουλγάρα στον ανακριτή

Κρήτη
Χωριστά από τον εραστή της οδηγήθηκε η Βουλγάρα στον ανακριτή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι και αμέσως μετά την απολογία του εραστή της, οδηγήθηκε στον ανακριτή και η σύζυγος του καρδιολόγου με την οποία όπως ομολόγησε είχε συνάψει σχέση ο Βούλγαρος φερόμενος δολοφόνος.

Η 38χρονη Βουλγάρα κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία και τα βλέμματα των δύο κατηγορούμενων δεν διασταυρώθηκαν αφού οδηγήθηκαν χωριστά στον ανακριτή για την απολογία.

"Δεν είχε σχέση με τη δολοφονία"

Πάντως η μητέρα της κατηγορουμένης σε συνέντευξή της υποστήριξε σήμερα ότι η κόρη της προφανώς πιέστηκε από τον Βούλγαρο ο οποίος όπως είπε «έκανε κουμάντο».

Σύμφωνα με το συνήγορο του Βούλγαρο, ο πελάτης του ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της δολοφονίας και τόνισε ότι η Βουλγάρα δεν είχε σχέση με το φόνο. Όσο για τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Βουλγάρα, ο φερόμενος δράστης υποστήριξε ότι δεν είχαν σχέση με την ενέδρα αλλά έγιναν στο πλαίσιο της σχέσης.

Στην ερώτηση πότε ξεκίνησε η σχέση των παράνομων εραστών, ο δικηγόρος απάντησε ότι είχαν σχέση ένα χρόνο ,αποκλείοντας με τον τρόπο ότι το παιδί είναι δικό του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News