default-image

Το λάθος του 19χρονου κλέφτη με το ποδήλατο που… τον πρόδωσε

Κρήτη
Το λάθος του 19χρονου κλέφτη με το ποδήλατο που… τον πρόδωσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, όμως φαίνεται να γνωρίζει καλά από… πωλήσεις!

Ο λόγος για έναν 19χρονο στο Ρέθυμνο ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και απόπειρα αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, αφού όχι μόνο έκλεψε δύο ποδήλατα, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ, αλλά και προσπάθησε να πουλήσει το ένα εκ των δύο, στο διαδίκτυο.

Ο 19χρονος έκλεψε δύο ποδήλατα ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού και συνολικής χρηματικής αξίας 4.000 ευρώ, στις 16 Ιουνίου 2017 και διέθεσε το ένα προς πώληση μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας.

Οι δυνατότητές του στην… πώληση, βέβαια, φαίνεται πως τον πρόδωσαν, αφού συνελήφθη σε προκαθορισμένο σημείο σε περιοχή του Ρεθύμνου, κατά το χρόνο που προσπάθησε να πωλήσει το ένα από τα ποδήλατα.

Να σημειωθεί ότι ο 19χρονςο «έπεσε» σε μία καλοστημένη παγίδα της αστυνομίας, αφού αστυνόμοι παρίσταναν τους επίδοξους αγοραστές, καταφέρνοντας να τον πιάσουν στα «πράσα».

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε και το έταιρο ποδήλατο και τα ποδήλατα αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ρεθύμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News