default-image

Η Φώφη Γεννηματά έφτασε στην Κρήτη

Κρήτη
Η Φώφη Γεννηματά έφτασε στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η περιοδεία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά στην Κρήτη, με πρώτο σταθμό τη Σητεία.

Περίπου στις 7 το απόγευμα της Τρίτης τελείωσε η συνάντηση που είχε η Φώφη Γεννηματά στο δημαρχείο της Σητείας, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και συζήτησαν για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση όσον αφορά στις επενδύσεις στη χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι επενδυτές δεν έχουν εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα και «αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θες τους εχθρούς», ενώ τόνισε ότι μαζί με το ΚΙΔΗΣΟ και το Ποτάμι προχωρούν μαζί και υπάρχει «αέρας» ανανέωσης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ άλλων, ζήτησε τη στήριξη των πολιτών: «Στόχος μας είναι η προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας με την προϋπόθεση να μας δώσετε τη δύναμη να το καταφέρουμε».

Επόμενος σταθμός η Ιεράπετρα

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναχώρησε από την Ιεράπετρα όπου έγινε δεκτή από το Δήμαρχο Θ. Καλαντζάκη, καθώς και από εκπροσώπους φορέων και οπαδούς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Το πρώτο καλωσόρισμα έγινε από τον Δήμαρχο ο οποίος είπε πως είναι ήδη γνωστά στην κ. Γεννηματά τα προβλήματα του τόπου διότι πρόσφατα είχαν συνάντηση.

Εν συνεχεία, το λόγο πήραν εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων του πρωτογενούς τομέα, αλλά και επαγγελματοβιοτεχνών, προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματα που απασχολούν τους κλάδους τους.

Η αναφορά της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στα τοπικά προβλήματα ήταν σύντομη αλλά σαφής σε ότι αφορά τα έργα του εμπλουτισμού του ταμιευτήρα του φράγματος Μπραμιανών και των υπόλοιπων εγγειοβελτιωτικών έργων, τα οποία είναι ώριμα και τα έχει απόλυτη ανάγκη η ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News