Ειδήσεις

Ευχές live στο ΣΚΑΙ για τη γέννηση του γιου της Σίας /video

Τις ευχές τους στο ζευγάρι έστειλε ο ΣΚΑΙ, ο σταθμός όπου εργάζεται η Σία Κοσιώνη, μέσα από επίσημο λογαριασμό του καναλιού στα social media.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο για τον Κώστα Μπακογιάννη και τη Σία Κοσιώνη. Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί και καρπό του έρωτά του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η anchorwoman του ΣΚΑΙ έφερε στον κόσμο, με καισαρική τομή, το γιο της σκορπίζοντας χαρά σε όλη την οικογένεια.

Η ευτυχισμένη μαμά πήγε στο μαιευτήριο το πρωί της ίδιας ημέρας ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας και η δημοσιογράφος ξεκουράζεται στο δωμάτιό της ενώ δέχεται και τις πρώτες επισκέψεις από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Οι ευχές από την "δεύτερη" οικογένειά της

Τις ευχές τους στο ζευγάρι έστειλε και ο ΣΚΑΙ, ο σταθμός όπου εργάζεται η Σία Κοσιώνη, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στα social media αλλά και μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το οποίο αναλαμβάνει προσωρινά η Εύα Αντωνοπούλου.

"Η Σία Κοσιώνη σήμερα έγινε μητέρα ένος υγιέστατου αγοριού. Όλοι εμείς, λοιπόν, από την οικογένεια του ΣΚΑΙ, η διοίκηση αλλά και οι συνάδελφοί της, ευχόμαστε από καρδιάς στους γονείς και το νεογέννητο κάθε ευτυχία", είπε η δημοσιογράφος στο τέλος του δελτίου της Δευτέρας.

Η επίσκεψη της γιαγιάς Ντόρας στο μαιευτήριο

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο μαιευτήριο για να δει τον εγγονό της. Το TLIFE συνάντησε την χαρούμενη γιαγιά στο Μητέρα, λίγες ώρες αφού γέννησε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει, άλλωστε, πολύ καλές σχέσεις με την νύφη της και καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν κι εκείνη σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του εγγονού της.

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για ένα τόσο προσωπικό θέμα της οικογένειά της, ωστόσο η χαρά της ήταν εμφανής και δεν σταμάτησε να λέει "ευχαριστώ" σε όσους της έδιναν τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειά της.

tlife

Σχόλια