Ειδήσεις

Φόνος γιατρού: Οι "προφητικές" αντιρρήσεις στο μοιραίο γάμο

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο Μ. Καλαντζάκης ,αδερφός του 62χρονου δολοφονημένου καρδιολόγου, ο οποίος αποκαλύπτει ότι είχαν προειδοποιήσει το γιατρό

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο Μανώλης Καλαντζάκης , αδερφός του 62χρονου καρδιολόγου από τη Σητεία, ο οποίος φέρεται να δολοφονήθηκε από τον Βούλγαρο εραστή της συζύγου του που ομολόγησε το έγκλημα πάθους. Ο κ.Καλαντζάκης μίλησε για τα μεγάλα λάθη του νεκρού αδερφού του στο μοιραίο όπως αποδείχθηκε γάμο του με τη Βουλγάρα.

Όπως ανέφερε «Έχω να πω μόνο τα καλύτερα (για τον αδερφό μου). Όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι από εκείνον και επειδή ήταν καλός άνθρωπος και επειδή ήταν καλός γιατρός. Ερχόμουνα με το λεωφορείο και άκουσα για ένα πρωτάκουστο έγκλημα που έγινε εκ προ μελέτης. Αυτοί πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή, έλεγαν οι άνθρωποι που το άκουσαν» είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του θύματος

Και πρόσθεσε μιλώντας στο star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» «Ήταν τέσσερα χρόνια παντρεμένοι, γνωρίζονταν και πριν κανένα χρόνο δηλαδή περίπου πεντέμισι χρόνια. Είχαν και ένα παιδί τεσσάρων πέντε χρόνων, τον Στέλιο, του είχαν βγάλει το όνομα του μπαμπά μου. Αυτή ήταν η εξέλιξη που είχε μία λάθος επιλογή. Πρωτοφανές για την περιοχή ήταν αυτό το έγκλημα. Ποτέ ο αδερφός μου δεν είχε προηγούμενα με κάποιον».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΓΑΖΩΣΑΝ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ : ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

H οικογένειά του δεν ενέκρινε τη σύζυγο

Ο γαμπρός του θύματος Μανόλης Τζομπανάκης επισήμανε ότι η οικογένειά του δεν είχε εγκρίνει τη σύζυγο που επέλεξε να παντρευτεί, η οποία κατηγορείται μάλιστα σήμερα για συνέργεια στη δολοφονία του συζύγου της.

Μεταξύ άλλων ο γαμπρός του θύματος ανέφερε ότι «είχαν ενδοιασμούς στην οικογένεια για την επιλογή του αυτή. Δεν ενέκριναν την επιλογή του οι στενοί συγγενείς. Το θύμα είχε παντρευτεί ξανά. Ήταν οκτώ χρόνια παντρεμένος και μετά χώρισαν».

Ο κ. Τζομπανάκης σχολίασε πως όλοι στην οικογένεια πίστευαν - όταν έμαθαν για τη σχέση που είχε ο γιατρός με τη συγκεκριμένη γυναίκα στην αρχή της σχέσης τους- ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.

«Ήταν έναν άνθρωπος έξυπνος και θαμπώθηκε από εκείνη. Έχουμε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, τον σκότωσαν στην άσφαλτο σαν  να ήταν ένα ζώο. Απευθύνω έκκληση στην πολιτεία και τη σεβαστή δικαιοσύνη παραδειγματική τιμωρία για να μην βρεθούν ξανά άνθρωποι στη θέση τη δική μας.Δεν μπορούμε να δεχτούμε τον τρόπο που έφυγε. Δεν είναι που έφυγε ένας άνθρωπος και ένας λαμπρός επιστήμονας. Αυτή τη στιγμή, εδώ στην περιοχή που είναι απομακρυσμένη και απομονωμένη. Ο κόσμος που τον επισκέπτονταν για βοήθεια ήταν πολύς. Έχουμε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων με καρδιακό πρόβλημα, που λένε "τι θα γίνω εγώ τώρα". Αυτή η απώλεια δημιούργησε ένα μεγάλο κενό», σημειώνει.

Σχόλια