default-image

Βραζιλία & Χιλή συμμαχούν για τον αποκλεισμό της Αργεντινής

Ποδόσφαιρο
Βραζιλία & Χιλή συμμαχούν για τον αποκλεισμό της Αργεντινής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολόκληρη... εκστρατεία έχει ξεκινήσει στα social media από οπαδούς κυρίως της Βραζιλίας κι έπειτα της Χιλής, που θέλουν να δουν την Αργεντινή ν' αποτυγχάνει να πάρει πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του 2018.

Η «αλμπισελέστε» με νίκη επί του Εκουαδόρ θα πετύχει τον στόχο της, ωστόσο, Βραζιλιάνοι και Χιλιανοί οπαδοί ζητούν από τις εθνικές ομάδες των χωρών τους να κάνουν ό,τι μπορούν για να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης των Αργεντίνων.

Η «σελεσάο» είναι αδιάφορη, έχοντας τσεκάρει εισιτήριο για Ρωσία το επόμενο καλοκαίρι και οι φίλοι της ομάδας από τη χώρα του καφέ ζητούν να μην... φορτσάρουν οι διεθνείς, ώστε η Χιλή να πάρει τη νίκη και να ζορίζει το σύνολο του Σαμπάολι.

Από τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής, οι τέσσερις πρώτες ομάδες περνούν απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ και η 5η πηγαίνει στα μπαράζ όπου θα κοντραριστεί με τη Νέα Ζηλανδία...

Το Περού και η Κολομβία αναμετρώνται μεταξύ τους, βρίσκονται στην 5η και την 4η θέση αντίστοιχα και ανάλογα με το αποτέλεσμα της Αργεντινής αλλά και της Βραζιλίας, μπορούν να περάσουν και οι δύο.

Όσον αφορά στην Ουρουγουάη, με έναν βαθμό στο ματς με τη Βολιβία θα βρεθεί κι εκείνη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Η «αλμπισελέστε» θα στοχεύσει στη νίκη, αλλά με ισοπαλία μπορεί να περάσει, εφόσον η Κολομβία επικρατήσει του Περού και η Παραγουάη αποτύχει να επιβληθεί της τελευταίας Βενεζουέλας.

Ο βαθμός θα είναι αρκετός, επίσης, αν οι Χιλή και Κολομβία ηττηθούν με δύο γκολ διαφορά.

Μόνο με... θαύμα, είναι η αλήθεια, μπορεί να αποκλειστεί η Αργεντινή, αλλά έχει δείξει στα προκριματικά πως είναι άξια της μοίρας της και τίποτα δεν αποκλείεται...

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News